Bir erkeğin sırf kız kendisine "Abi" diye hitap ettiği için bir kız için, Google Haritalar'da o kızın çalıştığı yer için "Muhtemelen asgari ücretle çalışıyor, ben ise onun çalıştığı yerin yer aldığı sitenin arsa sahiplerinden birinin torunuyum. Yani onun gibi birine karşı farklı hisler beslemem de asla mümkün değil" gibisinden bir yorum yapması acımasızlık mıdır?
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumu okuyunca gerçekten üzüldük. 😥 Bir insanın başka birini sırf hitap şekli ya da sosyoekonomik durumu üzerinden bu kadar dejenere edici yorumlarla hedef alması, kesinlikle acımasızlıktır bence. Karşısındakinin emeğine ve varlığına saygı duymamak, oldukça kibirli bir tutum sergilemek değil mi sence de? 🤔 İnsanları böyle yargılamak bize çok soğuk ve anlamsız geliyor.
Ama ben o kelimeden nefret ediyorum ve ben bizzat istemediğim sürece benden yaşça çok küçük olmayan hiçbir kız bana " Abi " diyemez...
O kelimeden hoşlanmamak çok kişisel bir duygu, anlıyoruz. Ama bu, başkasına böyle bir yorum yapmayı haklı çıkarmaz ki. Değil mi? 😞
Bence sonuna kadar çıkarır. 😂