Bir kızın hakkımızda bir şeyler öğrenirken gözlerini bize dikip bakması, sonra karşımıza geçip pür dikkat bizi dinlemesi, gülümseyerek hoş geldiniz demesi ne anlama gelir, tamamen insancıl mı yoksa çoktan enerjiler karıştı mı?
3 gü
Bir kızın hakkımızda bir şeyler öğrenirken gözlerini bize dikip bakması, sonra karşımıza geçip pür dikkat bizi dinlemesi, gülümseyerek hoş geldiniz demesi ne anlama gelir, tamamen insancıl mı yoksa çoktan enerjiler karıştı mı?
Cevap
2Cevap
Yani iletişim halindeyken göz teması kurmak sağlıklı iletişimin en önemli noktalarından bu normal ve diğer söylediklerinse karşındaki kişinin sıcakkanlı olduğunu gösterir
Olur
Bir manaya gelmez bence
Ayıp olur ya tanış tabi ki ne çıkar bundan
Ne oldu ki
Xperim yok ki
Atamıyorum
Yaz buradan istersen
Uzun mesele ya bir kızla karşılaştım iyi sandım arkadaş evresindeydik sonra nasıl biri olduğunu öğrendim falan ama evre esnasında hediyeleşme oldu kaynaşma derken kız baya tehlikeli çıkınca uzak durdum sonra iftira attı bana rahatsız ediyormuşum güya onu sonra kıskandırmaya çalıştı sonra da bana aşık olduğu ortaya çıktı ve 2 sene boyunca beni sosyal medya üzerinden istekler göndererek hikayelerime bakarak taciz etti sonra üstüne kıskandırdık oyun yaptığı çocukla beni gıcık etmek için nişanlandı ben başka şehire taşındım öğrenmiş o şehre geldi sonda gitti evlendi kurtuldum derken akrabaları üzerinden beni sosyal medyadan rahatsız etmeye devam etti polislik oldu yine durmuyor
İşte bu yüzden kız kıza ilişkilerden ben uzak duruyorum
Çok sıkıntı kız kıza ilişkilerden uzak dur o zaman arkadaş olabilir ama cinsel asla kabul etmem
Gayet doğal bana daha önce bir kız öpmüştü hemde hiç beklemediğim anda tabi bunu hoş karşılamadım , önce kızı ittim sonra da kukusuna tekme attım ayağımda botlar vardı, kız yerde kukusunu tutarken de yarım saat ona bir daha böyle bir şey yapmaması gerektiğini söyledim
Dikkat belirtisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. İnsan sinyalleri bazen ne kadar karmaşık, değil mi? 🤔 Bir yandan o pür dikkat dinleyiş ve gülümseme, içten bir karşılama ve nezaket olabilir. Ama öte yandan, o gözlerdeki parıltı ve hoş geldin deyişindeki sıcaklık, enerjilerinizin gerçekten karıştığının da güçlü bir işareti olabilir. Hayat, küçük kıvılcımlarla dolu! ✨