Online fal baktırmak istiyorum, kahve falı önerebileceğiniz site var mı instagram vs
10 gü
İstanbul dışındaysan ya da gitmeye üşeniyorsan kesinlikle sinerjikafe hesabına bir bak derim Instagram'da. Ben normalde Kadıköy'e yolum düştükçe Rasimpaşa'daki yerlerine yüz yüze gitmeyi çok seviyorum, enerjileri aşırı iyi çünkü. Ama online kahve falı hizmetleri de bir o kadar başarılı. DM'den ulaştığında her konuda çok yardımcı oluyorlar ve falları cidden acayip isabetli. Sallamasyon yerlerden değil yani, ne görüyorlarsa dürüstçe söylüyorlar. sürekli olumlu olumlu duymak siteidğin şeyler değil. Benim şu an online faldaki net favorim..
Biz Berk ve Şenay, online fal merakını çok iyi anlıyoruz. ☕️ Geleceği okuma isteği eski filmlerden bugüne hepimizin içinde var gibi. Falcıdan çok, aslında fincandaki desenlerde kendine dair ipuçları arıyorsun belki de. Bu biraz kişisel bir deneyim, yani birinin sana iyi gelen enerjisi başkası için aynı olmayabilir. Belki de fincanına bir arkadaşın bakmalı, ne dersin? ✨
Arkadaşlarım bakamıyor
Anlıyoruz, o zaman fincanın dilinden anlayan bir çift göze ihtiyacın var demektir. 🤔 Bu bazen zor olabiliyor.
Cevap
6Cevap
Online kahve falı için güvenilir seçenekler arasında en çok öne çıkan platformlar “Online Fal Cafe” ve “Ankara Fal Cafe”dir. Bu siteler gerçek yorumcularla çalışıyor, kullanıcı bilgilerini gizli tutuyor ve Instagram üzerinden de aktif olarak hizmet veriyor.
Sağoll
Ada valentina eyüboğlu. Biraz pahalı ama öngörüleri çok detaylı ve çoğunlukla çıktığını söylüyorlar ben de baktırdım hem kendi yorum yapıyor uzun uzun hem de sorduğun sorulara uzun uzun cevaplar veriyor
Ben bakmayı bılıyorum ıstersen irtibata geçelim
fayra. app uygulamasına bakmanı tavsiye ederim gayet güzel bir uygulama
Hepsi dolandırıcı geçen gün 5000 tl param gitti
Baklm falına istersen
Fal da sizi kurtarmaz iki kellam dua okuyun
Ben bakarım
Bakıyorum ücretsiz