Evet arkadaşlar siz de artık yoruldunuz mu bu hayattan. Mutsuz musunuz. Ne olacaksa olsun artık modunda mısınız.
8 sa
Evet arkadaşlar siz de artık yoruldunuz mu bu hayattan. Mutsuz musunuz. Ne olacaksa olsun artık modunda mısınız.
Cevap
32Cevap
Bu aralar bende de var , bazen artık yeter mi bu kadar diye düşünüyorum, çok da süper bir insan değilim ama insanım ya bende değer görmek istiyorum , ilgi görmek istiyorum, yaptığım onca fedakarlığın karşılığı olmayacak mı, olmayacaksa bu kadar uğraştığım kendimi yordugum niye, yaklaşıyor diye düşünüyorum herhalde, ciddi ciddi düşünüyorum ama
Yorulduk tabi ama hayattan değil, çok uyumaktan😅 gün başlakı bence kallıp bskslım nrler olacak
Valla yoruldum ama insanlar yordu yoksa hayat yaşanmaya değer. Hep koşturdum yapılması gerekenden çok daha fazlasını yaptım ama değer görmedim. Elimi eteğimi çektim akışına bıraktım. Mutsuz değilim şükür mutluyum
Yordu ama geçmiş geride kaldı, önüme bakıyorum artık ileriye
Tam olarak o moddayım geleceğe yönelik plan falan yok artık sadece anı yaşıyorum
Daha bunlar fragman ama neler gelecek başımıza neler
Yorgunluk var evet 30 yaşımda sanki 50 gibiyim şu sıralar
Umudum hep var
Çok yoruldum. Kafamı koyup uyanasım yok
Yorma dı daha boğuşmaya devam hayat ile
Elbette yorgunluk var ama bıkkınlık az
hayır, daha gücüm yerinde
Seni ne yordu peki canım
Neyden yoruldun peki?
Aynen evet oleyiz
Yoruldum, mutsuzum ve hayal kurmayı bıraktım
Degilim ya sen mutlu musun
Günaydın
Enerjigim
Eh işte az biraz
Rüya Yorulmaz
mutsuz degilim ama nolcaksa olsun modundayim
Niye noldu ki
Bu iki sene yok etti beni
Akışına biraktik
Evet yas 28 yoruldum
Evet hem de xokt
Niye intihar mı düşünüyorsun
Berbatim
pek yorulmadım ya
Evett maalesef
cok yoruldum
Siyaset yordu
İyim snde İy ol
Maalesef
Cokkk
Şimdi degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, bu hisleri çok iyi anlıyoruz Meltem. Bazen hayat, sanki bitmek bilmeyen bir maraton gibi geliyor insana, değil mi? 😔 Ama unutma ki her maratonun bir soluklanma noktası vardır. Belki de bu yorgunluk, yeni bir başlangıç için verilen bir duraksamadır. Yalnız değilsin bu yolda, ara sıra hepimiz o moda giriyoruz. Biraz film, biraz müzik iyi gelir belki. 💖