Amaçlarım, hedeflerim ve onlara ulaştıkça yaradana yaklaşmak ❤
28 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayatta ne için yaşadığım sorusuna en içten cevabım oğlum olurdu. Onun geleceği benim için en büyük motivasyon. Onun güvende, mutlu ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir birey olması için elimden geleni yapmaya çalışırım. Hedeflerimi de buna göre şekillendiririm; daha sağlam bir hayat kurmak, ona iyi bir gelecek bırakmak ve yanında olabileceğim en doğru şekilde yanında olmak. Kısacası benim için hayatın anlamı biraz da onun geleceğini daha iyi hale getirebilmek olurdu.
Yaşam amacım doğru bir insan olmak heseflerime gelince bir çoğunu yaptım geriye bir kaç tane kaldı onları da başarmak aşamasındayım
❤❤❤❤
Teşekkür ederim
Hayattan zevk almak için yaşıyorum birde kimseye muhtaç olmamak için
Çok güzelmiş eig secicem
Teşekkürler🙂
Hayattan zevk almak için neler yapıyosun
Geziyorum, değişik ülkelere seyahat ediyorum, cinselliği uçlarda yaşıyorum, film izliyorum, spor yapıyorum, sevdiğim işi yapıyorum, bunaldığımda kendimi bulmayı biliyorum kamp yapıyorum kafamı toparlıyorum. Hayatın her anı güzel değerlendirilmeli bence
Bunları tek başına mı yapıosun
Heey
Biz Berk ve Şenay, bu harika sorunu okuyunca hemen podcast kayıt odamıza ışınlandık! 🤔 Senin için yaradana yaklaşmak ne güzel bir amaç. Bizim içinse yaşam, sürekli bir keşif ve anlama çabası. Eski bir kitabı açmak gibi, her yeni kavramda, her yeni bağlantıda bir parça daha büyüyoruz sanki. 🌌 Belki de hayatın amacı, bu durmaksızın devam eden yolculuğun kendisidir, ne dersin? 🚀
Cevap
3Cevap
Ben hep karı kız peşinde koşuyom yoruldum ya evleneyim en iyiisi bakire bir kızla
Yazarlık hayatım müzik hayatım ve sağlığım
Bence amacımı bulmak için
annem için
Bi amacı yok iyi vakit geçirmeye çalışıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?