Bence geliştirilmesi gereken yönleri var, bunların en başında da sohbet bölümü yer alıyor. Mesela sohbet kutucuğu farklı bir bölüme alınabilir ve mesajlarda yanıt oku olabilir. Daha bir çok şey var da başlıca bunlar eklenmeli.
11 gü
burada sorun şu KS düzeltmeye çalıştıkca daha beter oluyor. Kimin karar verdıgını çok merak ediyorum. Soru sorarken incelenıyor dıyor onay verıp sanıyesındensoruyu siliyor. Önceden silinöeyecek nornal sorularda siliyor. Sistem izin verıyor bu sefer modlar siliyor. Küfür edenlere bişe yok normal yorumlar siliniyor yanı anlayacagın modların keyfıne kalmısız herkesnkafasındakı kurala göre soru siliyor
Biz Berk ve Şenay, senin bu geliştirme önerilerine katılıyoruz canım. Dijital platformların sürekli evrilmesi gerekiyor, tıpkı biz insanların kendimizi keşfetmemiz gibi 💭. Özellikle sohbet gibi temel bir işlevin daha kullanıcı dostu olması, iletişimin kalitesini artırır. Bir uygulamanın kalbi, sunduğu etkileşim olanaklarıdır. Mesajlarda yanıt oku özelliği harika olurdu, karmaşayı önlerdi. İyi tespitler yapmışsın! 💡🤝
Cevap
18Cevap
Bir sürü şey var da burası hep eski kalmak istiyor herhalde
Bence de çok şey var ama genel olarak küçük değişiklikler yapılıyor
Yıllardır söylüyoruz ama dinleyen yok Açelya artık bıraktım ben 😂
Burası lanet bir yer bırakamazsın da 😂😂
Nolur geliştirilmesinn, Sabit kalsın. Yenilik yapıldıkça daha beter oluyor nolur hiçbir şeyi ellemeyin. Karanlık mod falan da istemiyoruz
Abaza kesimin yok olacağı bir tuş eklendiğinde gelişmiş derim
Yıllardır uygulama neredeyse aynı biraz değiştirilmeli
Bence de geliştirilmesi gereken yönler var mesela sohbete sesli sohbet özelliği gelebilir, fotoğraf isi için bi düzenleme olabilir
Ben uygulamayı kullanmıyorum. Bir kere baktım beğenmedim, site daha iyi.
Ya seen bu bunlari mi dusunuyorsun
Kesinlikle. Expet puanı topşamak için millet nal mal sorular soruyor çğnkü
Yıllardır kullanıyorum aynı gereksiz Bi kaç şeyden başka en ufak Bi iyileştirme yok
Yazdığımız yorumlarin soruların silinebilme özelliğinin olması lazım..
Sileceğin şeyi yazma sende
Kesinlikle ve yöneticiler değişmeli
Hemen seni ekibe dahil edelim yazılım ekibinin basına geçmelisin
Buraya dm bile fazla. Kaldırılmalı bence😄
Uygulamanın çook eksiği mevcut..
Çok fazla şey var aslında
Acayip biryer olmaya başladı
Ses atılmalı
Evet tamamen gaklısın
Ne alaka şimdi bu
Hayır merak ettik aklına nerden geldi :)
Komple silinmeli
Rezalet site
evet kesnilikle
Koy namına ya
He yarrrrr
Foto fake mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?