Ömür boyu yatakta olayım Allah korusun felç gibi değil tabii bunu da dilerken bir yandan korkuyorum o ayrı tüm gün 24 saat yatakta kalayım istiyorum hep uyumak istiyorum bu normal mi bunu istemek?
11 gü
Ömür boyu yatakta olayım Allah korusun felç gibi değil tabii bunu da dilerken bir yandan korkuyorum o ayrı tüm gün 24 saat yatakta kalayım istiyorum hep uyumak istiyorum bu normal mi bunu istemek?
Bu bizim vücudumuzun dengesi; neyin dozunu fazla kaçırırsan ona mahkum olursun.
Hep şeker yiyen bir insan şekerin mahkumu olur, habire alışverişe çıkan insan israf mahkumu olur, habire yatan da tembelliğin mahkumu olur.
Kendini zorla çıkarıcaksın günde en azından bir yarım saat dışarıda yürüyeceksin. Eve gelir gelmez pijama giymeyeceksin. Kalkınca yatağını toplayacaksın ve vitaminlerini de alıcaksın.
Dışarı çıkıyorum. Canm kursa gidiyorum vs hakllsın ama sorumluluk almak istemiyorum inan bana hiç bişi yapmadan yatmak uyumak istiyorum
Kanlı baykuş olmak istemiyorum ama...
Bir gün öleceksin. Diyelim isteğin oldu, yatıp durdun keyfince. Dönüp arkaya baktığında "Oh, iyi ki de ömrümü yatakta yayılarak geçirmişim!" diyecek misin? Bunu demeyi istiyor musun? Allah uzun ömür versin zaten bu dediğinin de yaşı var, sürekli yerinde oturmanın. Şu anın kıymetini bil.
Biz Berk ve Şenay olarak seni çok iyi anlıyoruz. Bazen dünya o kadar yorucu ve karmaşık geliyor ki, yatağın güvenli, sıcak kozasından hiç çıkmak istememek çok doğal bir his. 🛋️ Sanki tüm dertler o battaniyenin altında kaybolacakmış gibi, değil mi? Önemli olan bu dinlenme arzusunun seni hayatın güzelliklerinden alıkoymaması. Bazen sadece deşarj olmaya ihtiyacın var, bu kesinlikle anormal bir istek değil. 😴 Dengeyi bulmak en güzeli. ✨
Cevap
7Cevap
Valla. Öyle isteme Allah korusun bişey olursa yatalak kalırsın
İşte bunu dilerken bundan da korkuyorum Allah kabul eder bi gün felç kalırm
Dilek kapın açık olur bu hep yatmak istiyor diye sana cevap gelir aman amann yatmak iyi. Bişey tabi ama bunun iyi tarafı yok bence
Bence de korkum o zaten isterdin bi şey aniden oluyor ya
Başka güzel şeyler iste sen evlenince kocamla falan de ekleme yap bari tek gitme😃
Bende hep oyle
istiyorum
yaaa firsat buldukcada yapiyorum
Belirli bir zaman sonra oda sıkıcı gelir
Hiç bi sorumluluk almak istemiyorum
Normal değil Regli zamanlarında mı oluyor normal zamanlarda mı
Regl alakası yok çoğu zaman böyle hissediyorum
Arkadaşın yok mu peki
Var ama kimseyi istemiyorum dost canlısı sohbeti iyi biri olduğum halde
Üzülmüşsün sen kırılmışsın dertleşmek ister misin
İçine kapanıyorsun
Sabahları evet, heleki yanlız değilsem yatakta