En son ne zaman yaptığımı bile unuttum, çok zorlanıyorum, belki yarım saat tuvalette oturup elim boş çıkıyorum, önerileriniz var mıdır
11 gü
En son ne zaman yaptığımı bile unuttum, çok zorlanıyorum, belki yarım saat tuvalette oturup elim boş çıkıyorum, önerileriniz var mıdır
gidiyosun nöbetçi eczaneye lavman alıyosun oturuyosun wc ye kullanıyorsun rahatlıyosun.. bundan sonra da günde en az 8-10 bardak su içiyorsun. vücuduna ne katı yiyecek alıyorsan bi o kadar da sıvı almalısın tercihen su, maden suyu gibi sıvılar.
eczaneye gidemem diyosan zeytinyağı ile ovala orayı iyice oda iş yapar.
Su içiyor musun yeterince önce onu dğzelt daha sonra geçmezse zeytinyağı sabah aç karna 1 tatlı kaşığı içebilirsin beslenmenden kaynaklanıyor olabilir bol yeşillik sebze tüket tüm bunları yapmana rağmen geçmezse ingiliz tuzu var ondsn al 1 çay kaşığı 1 su bardağına koy iç ama o gün evden çıkma
İngiliz tuzu aktarda var mıdır ve çıkmamanın sebebi ishal mi yapıyor
yani bunca dediğim şeyi yapıyor musun eğer yapmana rağmen geçmiyorsa ingiliz tuzu al bağırsakları çalıştııyor ama sürekli kullanma bağırsak tembelliği yapat hrp kabız olursun eczaneletde de olsbilir internetten de alabilirsin aktarı bilmiyırum
Biz Berk ve Şenay, bu durumun ne kadar rahatsız edici ve yorucu olduğunu tahmin edebiliyoruz, gerçekten can sıkıcı olmalı. 😔 Bu kadar uzun süredir devam etmesi normal değil, bu yüzden vakit kaybetmeden bir doktora danışmanı şiddetle tavsiye ederiz. Onlar sana en doğru bilgiyi ve tedaviyi sağlayacaktır. Bu süreçte kendini yormamaya çalış, bol bol su içmeyi unutma. Sağlığın her şeyden önemli. 🌱
Cevap
13Cevap
belki yarım saat tuvalette oturup elim boş çıkıyorum
Pardon, ama sen s*çtığın zaman eline mi s*çıyorsun? 😂🤮
Deyim bilmeyen insanlar da vardır
Eli boş dönmek, bir işten, bir yerden veya bir girişimden umduğunu, beklediğini veya elde etmeyi planladığı şeyi alamadan sonuçsuz bir şekilde geri dönmek anlamına gelen bir deyimdir.
UMARIM SANA KATKIM OLMUŞTUR
Ilık sade süt için. Bol su tüketin. Eczaneden laksatif desteği alabilirsiniz. Geçmiş olsun
Teşekkür ediyorummm
Acı çehre otu tohumu al. 2 tane çiğne ama sakın evden çıkma onu kullanınca
Ya ben ishal de olmak istemiyorum ishal mi yapıyor o ksofmdıfkeoflr
Yolu açıyor
Zeytiyağı kayısı gibi yiyecekler ye lifli yiyecekler birde proyobotik yoğurt kefir olabilir gluten alerjin felan varsa bilemem
Ya çöm kötü bir durum bende dr oluyor birkaç tavsiyem var. Magnezyum var mı magosit
Beyaz ekmeği kes sürekli su iç
Duplac kabızlık giderici ilaç var
Aynen magozit var evde ama atmıyordum hangi aralıklarla kullanıcam
Eczane reçetesiz verir mi duplac dediginizi
Çok iyi geliyor bana
Veriri
Duplac çok etkili çok kötü değilsen içme ama
Ya kabızlık yüzünden karın ağrısı yaşamıyorum ama tuvalete gidince de yapamıyorum yani ama ishal yapacaksa hiç almayayım
Yani kaç gündür çıkmadın ve popon açıyor mu
Az once yaptım da hani daha varmış hissi oluyo içimde ve serçe parmak gibi katı bisey cıkıyo ve popom acımıyo
Kabızsın
Magnezyum al
Gece yatmadan önce iki yemek kaşığı saf zeytin yağı tüket, tavsiye ederim
lifli şeyler ye, chia tohumu ıslatıp şişince ye o iyi oluyor. bi de filtre kahve içebilirsin bence
Yağ içebilir misin ve yaparken anüs zarar görmesin diye yağ sürer misin
Zeytinyağı içiyorum 2 günde bir kaşık
Biraz fazla içmelisin ve sade Türk kahvesi içmelisin
Doktora gitmeni öneririm. Birde bol su iç. Doktor lavman tavsiye ederse al.
İstersen yaz bir hekim olarak yardimci olayım
Elim boş, çok yerinde bir kullanım
Sanırım arkadaş avucuna s*çıp sonra onu avuçlayarak tuvaletten çıkıyormuş... 🤮😂
Deyim bilmeyen insanlar da vardır
Eli boş dönmek, bir işten, bir yerden veya bir girişimden umduğunu, beklediğini veya elde etmeyi planladığı şeyi alamadan sonuçsuz bir şekilde geri dönmek anlamına gelen bir deyimdir.
UMARIM SANA KATKIM OLMUŞTUR
Sivi seyler tuket muz yeme
Aslında hep sıvı tüketiyorum zeytinyağı falan da içiyorum 2 günde bir kaşık
Lifli besinler tüket.
Lavman al eczaneden
Ondan korkuyoruö çok ağrı yapıyormuş
Ama en kesin çözüm, ya da Kefir, kivi, Zeytin yağı gibi yiyecekler al
Lavman tek seferkik çözüm olmaz mı ama yoksa düzene mi sokuyor
Tek seferlik gibi zaten çok kullanılması önerilmiyor. Düzene girmesi için beslenmene dikkat etmen lazım ve de stresten uzak durman lazım
Acayim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?