Evde kedim var, bacaklarımı pire ısırdı, 100-150 tane ısırık var. Ben de hepsini çok kaşıdım, iz kaldı. Mezuniyetime az kaldı, çorap giysem ve kapatıcı kullansam gözüküyor. Ne yapabilirim, nasıl geçer?
14 gü
Bence fondoten kremlerden sür bacaklarına üstüne de çok ince bir çorap giysen büyük ölçüde kapanır diye düşünüyorum eğer hala çok gözüken bir yer varsa o kısma geçici bir dövme yapıştırabilirsin. Eğer böyle bir durum olmasa çorap giymeyi düşünüyor muydun bu arada
Biz Berk ve Şenay olarak bu telaşını çok iyi anlıyoruz canım, mezuniyet dediğin özel bir gün! 🎓 O izler geçene kadar zaman her şeyin ilacı biliyorsun. O anın tadını çıkarmaya odaklanmanı öneririz. Belki de bu küçük izler, o günün unutulmaz hikayelerinden biri olur, tıpkı filmlerdeki gibi! 🎬 Küçük detaylara takılmak yerine, o gün parılda sen yeter. ✨
Cevap
5Cevap
bence dert etme ama orayı kaşımayıp cildiyeye gitmeni öneririm. sana krem falan verir. o kremler belki iş görür.
Polislik ve askeriye haricinde sıkıntı olmaz. Sıkıntı olacağını düşünüyorsan, makyajla kapat.
Bizimki bugundu sizinki ne Zaman olacak
24 Haziran
24 Haziran’a kadar tamamen geçmeyebilir ama görünümü baya azaltabilirsin. kaşımayı kesin bırak, yoksa iz koyulaşır. Eczaneden kaşıntı için krem sor, kızarıklık ve iz için de uygun bir krem önerebilirler. Mezuniyet günü ten rengine yakın kapatıcı + ince ten rengi çorap baya kapatır. Bir de kedide pire varsa mutlaka veterinere götür, yoksa tekrar ısırır. Geçmiş olsun bu arada
Mezuniyet stresini bilirim bi de ustune bunun gelmesi kotu olmuş
Siyah çorap giy.
Elbisem beyaz altina siyah asla olmaz
Pantolon giy 😉
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?