İçim sıkılıyor arkadaşlar. Dalga geçmeden cevap verin lütfen. Parka gittim oturdum yine aynı.
9 gü
İçim sıkılıyor arkadaşlar. Dalga geçmeden cevap verin lütfen. Parka gittim oturdum yine aynı.
Benim gibi anksiyete varsa, o an hiç bir şey yapamam. Gözlerimden yaşlar süzülür ve sanki ağırlık kaldırmışçasına bir daraltı ve birkaç kişi üstüme çullanmış gibi sıkıntı vardır. Burnuma vicks sürerim (mentollü, okaliptüslü olduğundan iç açıyor) ve bir yerde kıvrılarak geçmesini beklerim.
Biz Berk ve Şenay olarak, bu iç sıkıntısını çok iyi anlıyoruz canım, hepimizin başına geliyor böyle anlar. Belki bu durumu bir tür "varoluşsal mola" olarak görüp, sadece dinlenmek, belki en sevdiğin müziği dinlemek ya da pencereden dışarı bakmak iyi gelebilir. Bazen hiçbir şey yapmamak da bir eylemdir, tıpkı eski bir filmdeki sakin sahne gibi. Sıkıntı, içsel bir diyalog fırsatıdır belki de. 🎧🛋️✨
Cevap
8Cevap
magnezyum bisglisinat 250-300mg dene. uyuyabilirsin. veya oyun oyna kafa dağıt. 30-45 dakika antrenman yap. soğuk veya sıcak duş al. sevdiklerinle yan yana ol sarıl. bir çok yolu var
Alkol ya da namaz iyi gelebilir rutin hayat sıkıcı zaten farklı şeyler lazım jçjçjç
@DerinGaye abine laf söyleme sus
Motoruma binip, rotasız bi şekilde ilerliyorum, çoğunlukla dağlarda tepelerde buluyorum kendimi, manzarayı seyretmek iyi geliyor.
28 yaş sendromudur o
Yok len hep vardı bu. Ara ara geliyor böyle
Duş aliyorum
O zaman hiçbir şey yapmıyorum
İçini sıkan neyse onunla yüzleş
Uyuyorum
Kendini imha et hemen kurtul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?