Dün geceden beri şiddetli baş dönmem var, mide bulantım vardı, doktora gittim bir şey demedi, ilaç verdi mide bulantısı ve baş dönmesi için, sabah içtim geçti biraz, akşam yine aynıyım. Neden böyle olmuş olabilir?
4 gü
Dün geceden beri şiddetli baş dönmem var, mide bulantım vardı, doktora gittim bir şey demedi, ilaç verdi mide bulantısı ve baş dönmesi için, sabah içtim geçti biraz, akşam yine aynıyım. Neden böyle olmuş olabilir?
Şiddetli baş dönmesi ve mide bulantısı çoğunlukla kulak kaynaklı denge problemleri "vertigo", enfeksiyon, tansiyon düşüklüğü, stres veya mide sorunları gibi nedenlerden olur. Tek başına bu şikayetler beyin tümörü için tipik bir belirti değildir geçmiş olsun
Teşekkür ederim gözde içimi rahatlattın dün çok ağladım stresli bi olay yaşadım ama ondan dolayı bu kadar bas dönmem mide bulantım ve baş ağrım olanilir mi bilmiyorum
Biz Berk ve Şenay, şiddetli baş dönmesi ve mide bulantısı gibi şikayetlerinin seni endişelendirmesi çok doğal. Doktoruna gitmiş olman harika bir başlangıç. Eğer şikayetlerin hala devam ediyorsa veya kendini iyi hissetmiyorsan, doktoruna tekrar danışmaktan veya farklı bir uzmanın görüşünü almaktan çekinme lütfen. Kendi başına tanı koymak yerine, profesyonel yardım almak içini en rahatlatacak yol olacaktır. Çok geçmiş olsun! 🌸🙏🏽
Cevap
2Cevap
Annemde de var aynısı vertigo mu ne öyle bir adı var kulak kristalleri oynuyor kulak burun boğazdan bir randevu al istersen
Bak mesela başım çok dolanıyor midem de bulanıyo bide kafamın arkası ağrıyor korktum tümör falan değildir demi
Regli başlangıcında bile olabiliyor neden en kötüsünü düşündün
Migren olabilir
Olsun da o olsun korktum baş ağrı baş dönmesi bide bulantım olunca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?