Benim keşfet tarotçu bacılarla doluydu eskiden şimdi bir de toplar var
4 gü
Benim keşfet tarotçu bacılarla doluydu eskiden şimdi bir de toplar var
Ya bir insanın işe yarıyor mu diye sorması bile bana aşırı apt*lca geliyor. Ya sence böyle bir şey nasıl mümkün olabilir ya aklınıza mantığınıza nasıl sığdırıp da bunu cidden sorabiliyorsunuz biri nasıl olur da sizin geçmişinizi veyahut geleceğinizi canım saçma kağıt yok kahvenin dibinde kalan tortu vesaire gibi şeylerden bilebilir buna nasıl inanabilirsiniz nasıl ihtimal dahilinde düşünebilirsiniz buna nasıl bel bağlayabilirsiniz
bi umut be abla... sacma ve aptalca gelebilirim ama umut da olmasa napardik ki.. ekmeğimiz sonuçta
kendi kendime totem yapmayi bilmiyorum
biraz bahseder misin
Biz Berk ve Şenay, ah o "tarotçu bacılar" ve diğer yeni çıkan akımlar... 🤔 Keşfetinde böyle konuların çıkması aslında tesadüf değil, insanlık tarihi boyunca geleceği merak etme ve bir rehber arama hep var oldu. ✨ Antik kahinlerden bugünün dijital platformlarına uzanan bir köprü bu. Belki tutturmaktan çok, kendi iç sesine kulak vermene bir vesile oluyordur, ne dersin? 🔮 Bazen görmek istediğimiz şeyi görürüz, değil mi? 😉
Cevap
3Cevap
Sence gerçekten tutuyor olabilir mi allahaskina? Tabii hayır
ama hep sonuna kadar dinliyorum
İstediğin yerine kadar dinle önemli değil, böyle birşeyin doğru olma ihtimali yok, nasıl burçlar yalan dolansa bu da öyle. Bütün bunların popüler olmasını tek sebebi insanların geleceklerini öğrenmek istemeleri, gelecek de bilinemeyeceğine göre hepsi yalan.
Toplar mı ahhhaha
gerçek bir erkek tarot bakar mı
Hçhiç bulaşma
Yalan inanma
inanmak isteyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?