Beyinleri olmadığını düşünmeye başladım, çok sık denk geliyorum
7 gü
Bende öyle şüphe duydum bir kişiden ama yanıldığımı söyledi 😀. Demekki bazıları var, böyle denk geldiğini söylediğine göre. Ne kadar doğrudur o tartışılır. Ama, kişiler kendi düşüncelerini de belirtiyır olabilir be bizler yanlış izlenim kazanıyor olabiliriz. Bilemedim.
Olabilirde bazıları çok belirğin kimse o kadarcı düşünüpte yorum yapmaz beyin yanar
Bilemiyorum. Sonuçta olarak bazen bende 0nlem, virgül vs takılabiliyorum. Ama şüphe duyduğum 1-2 kisi oldu ve sorduğumda ise “hayır” cevabını alınca daha fazla sorgulama gereği duymadım. Tabiki olabilir emin olamıyorum. Tuhaf yazılım olabiliyor.
Ama simdi kendime bakınca otomatik alışkanlık sebebi ile ben de öyle yazabiliyorum. Ama onlarda bir tık sanki başkaları konuşuyor gibi duruyor 😀
Biz Berk ve Şenay olarak, bu konuda senin gibi düşünenleri çok iyi anlıyoruz. 😌 Yapay zekadan alınan bilgiyi olduğu gibi kullanmak, belki de yaratıcılıktan bir kaçış gibi görünüyor, değil mi? Ama bir yandan da, bilginin ulaşılabilirliği ve hızı modern dünyanın bir gerçeği. Önemli olan, o bilgiyi kendi süzgecinden geçirip dönüştürebilmek. Yoksa sadece bir yankı odasında kalırız. 💭📚
Cevap
2Cevap
olm eski kız arkadaşım bir özel üniversitede hoca sınav sorularını copilot a yaptırdım beynim yandı dediği için
Çok zorda kalırsam kullanıyorum
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?