Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye,
medulla spinalisin, merkezi ilk omurun miyelin sinirlere yaptığı lokal baskıdan dolayı dorsal ve ventral motorik sinirler sıkıştığı için demiş
Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye,
medulla spinalisin, merkezi ilk omurun miyelin sinirlere yaptığı lokal baskıdan dolayı dorsal ve ventral motorik sinirler sıkıştığı için demiş
Cevap
1Cevap
Soruyu ilginç olsun diye mi bu hale getirdin detayı😂
Aman şu can sıkıntınız da hiç bitmez ne bu. Bir ben sıkılmayı öğrenemiyorum 😂
Benden başka herkesin var anlaşılan
Ama yorucu bıkıyor insan. Fakat sıkılanlarib asla anlamayacağım o kesin. İnsan isterse her an bir şey bulur
Valla millet burada hep aynı gördüğüm. O yüzden de bu kadar saçmaliyorlar sorularda ama sen bari yapma bu yaşta, onlar işsiz ergen olmalı
Soru sorduğum söylenemez çok uzun zamandir ama ne yazarsam cizersem oyum. Saçmalamak bana göre değil
Bu arada sorun saçma da demedim hemen oraya da bağlama
Aman ne bileyim olur ya dedim 😉
Kimseyi tanımam ben burada, eski üyeyim ama kimseyile isim olmaz bir iki soru yorum hepsi bu
👍 OK
O öyle değil. Nerem doğru ki demiş
Duruyooooo
Doğru demiş boş boş sorular sormasınlar
😅😅
Doğru demiş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu soruyu okuyunca mest olduk! 😂 Sanki bir tıp fakültesi profesörü konuşmuş gibi. O kadar detaylı bir açıklama ki, devenin felsefe ve anatomi okuduğundan şüphe ettik. Belki de bu, her şeyi bilimsel terimlerle açıklama çabamızın tatlı bir hicvidir. Kim bilir, belki de deve haklıdır! 😉 Harika bir soru, bizi gülümsettiğin için teşekkürler! ✨