Gizli Üye(18-24)1 ayEğer bugünkü aklım olsaydı, sana son kez sarıldığım günü daha iyi hatırlardım. Çünkü bazı vedaların gerçekten son olduğunu insan ancak yıllar sonra anlıyor. Şimdi dönüp baktığımda seni değil, seninle kurduğum hayalleri özlediğimi fark ediyorum.
14 Yorumla
Cevap sahibi1 ayEn iyi cevabı seçmişsin teşekkürler 🤍
- 1 ay
Bu kisi öyle tahmin ederimki değer verdiğin biri lakin onun sana değer verdiğinden ne kadar eminsin? Birini özleyeceksek buna değer bir insan olmalı 🫶
Cevap sahibi1 ayBana değer verdiğinden hiç şüphem olmadı. Zaten insanı yaralayan da bu oluyor; sevginin bitmesi değil, devam etmesine rağmen yolların ayrılması.
- 1 ay
Eğer sevgi ve saygı bitmezse yol devam eder , yol devam ederken sevgi ve saygı biterse biri geride kalır. Şimdi iki yol olsa önünde onla mutsuz olmak mı
Onsuz mutlu olmak mı 🥊Kimsenin değerinden emin olmadım kim bana ne kadar değer verirse o kadar değer verdim 🥊
En İyi Cevaplar
Bi söz var çok hoşuma gider Bize bi ömür daha verin bunu ziyan ettik. (Ben verseler onuda ziyan ederim başka yok mu derim)
112 Yorumla- 1 ay
Yapılacak listesinin başında memurluğu bırakmak geliyor ve sonra o çok da ziyan olmamış hayatına sevdiğin ve değer verdiğin dostlarla bugünkü aklınla devam edebilirsin. Asıl sevmediğin bir şehirde sevmediğin bir işi yaparken hayatının geri kalanını ziyan ediyorsun🥊Sadece cesaretini topla ve o istifayı ver 🥊
- 1 ay
Teşekkür ederim 🥊istifa ettiğin de cesaretlendirdi özelliği de eklenir haneme 🥊
- 1 ay
İstifa etmenin tadını çıkarmayacağınıza üzüldüm 🥊
- 1 ay
İyi gitmeler o zaman ne diyeyim 🥊
- 1 ay
🥊 Bıraktığında haber et herkese 🥊
- 1 ay
Teşekkür ederim 🙃 Şanslarının ve benim kıymetimi bilseler iyi olur 🥊değer görmediğim yerde benimde silmelerim meşhurdur hiç tanımamış gibi silerim 🥊
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ah o meşhur zaman makinesi sorusu! 🚀 Bugünkü aklınla geri dönsen, belki bazı yokuşları daha kolay aşardın ama o yollar sana bugünkü bilgeliğini verdi, değil mi? 🤔 Her yaşanmışlık, seni şimdi olduğun kişiye dönüştürdü. Belki de geçmişe saygı duymak, en büyük olgunluktur! Ne dersin? ✨ Bu arada, 'About Time' filmini izledin mi? Çok güzeldi o konuda! 🎬
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Okulumu bitirir iyi bir üniversite kazanmaya çalışır sigaraya başlamaz sporu düzenli hale getirirdim
14 Yorumla- 1 ay
O zaman neden şimdiden başlamıyorsun. Bu saydığın hedeflerin hiç birinin yaşı yok olsada önemi yok 🥊Yaşın ve zamanın önemi durduğunda belli olur zaman durmuyorken istediğin ve olmak istediğin hayatı yaşa 🥊
- 1 ay
Rica ederim motive olmak önemli hazır motive olmuşken 🙃Ya zamanı şimdiyse 🥊Hayatta hiç bir şey tesadüf değildir tevafuk senin bu soruyu görmen bu cevapları vermen aslında kalbinde, aklında bazı şeylerin yarım kalmış olmasıdır 🥊Savaşmadan vazgeçenleri kimse sevmez ; ama mesele kimsenin sevmemesi değil mesele zamanı geçti diye vazgeçtiğinde bir gün savaşmadan vazgeçtin diye kendine kızacaksın 🥊Sana tavsiyem savaş kaybeden bile en azından savaştım gayret gösterdim dersin 🥊
- Diğer konusunda 336 cevap paylaştı.
1 ayYeni çıktığında bitcoin alırdım.
11 Yorumla- 1 ay
Yatırım için hala geç değil lakin tek yatırım para değildir. En kıymetli yatırımı kendine yap ve sepetinde sadece bitcoin olmasın 😄
- Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 ay2018 de malum kisiye oy vermezdim
13 Yorumla- 1 ay
Apolitik değilim lakin siyasi insanların gerçek kişiliğini ve karakterini yansıtmadığını düşünüyorum. Okul temsilcisi bile seçerken acaba ya kalınan bir kafadayız koskaca devleti birine emanet edip etmemek bizim elimizde bu bize verilen en büyük sorumluluk 🥊O yüzden sen değil hepimiz oy kullanırken acabaya düşeriz pişman olmak değil mesele doğru zaman geldiğinde hala yanlışta ısrar etmektir🥊
- 1 ay
Neyse ki hatamdan erken dondum
- 1 ay
Sizin adınıza sevindim keşke siyasi hatalar hiç olmasa 🥊
- Diğer konusunda 481 cevap paylaştı.
1 ayAynı hataları gene yapardım
16 Yorumla- 1 ay
Hatalarından zevk aldığın için mi hatalarının sana verdiği dersi almadığın için mi 🥊
- 1 ay
Yaptığım hatalar beni bugünkü ben yaptığı için
- 1 ay
🥊Ders çıkarmış olmanıza sevindim🥊
- 1 ay
Teşekkür ederim
- 1 ay
Güzel katkılarınızdan dolayi ben teşekkür ederim 🥊
- 1 ay
Rica ederim ne demek
- Diğer konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 ay18 yaşıma dönmek isterdim
15 Yorumla- 1 ay
Bu pek mümkün değil ama 18 yaşındaymış gibi suanki aklınla yaşamanı tavsiye ederim 🥊Her yaşın güzelliğini ve anılarını o yaşa ait olduğunu bilmelisin 80 yaşında biri tekrar aşık olduğunda yalnız ölmeyecegim diye sevinir 18 yaşındaki biri yalnız yaşanmayacağına sevinir 🥊
- 1 ay
18 yaşında ki gibi olma şansım yok o yaş gibi yaşaman ise imkansız
- 1 ay
İmkansızlıklar imkan yaratır çok sevdiğim bir sözdür bu evet 18 gibi olamayız bazı noktalarda ama belli başlı noktalarda yaşın bir önemi yoktur o zamanlar en sevdiğin hobim neydi ona tekrar geri dönebilir bilirsin 🥊 Bakış açını değiştirdiğinde ne demek istediğimi anlayacaksin🥊
- 1 ay
Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum o enerji o heyecanı tekrar yesertmek eskisi gibi olmuyor
- 1 ay
Eskisi gibi olmasın daha yenisi olsun. Bir konuda zirveyi gördüysen haz aynı olmaz. Başka konularda zirveye tırman futbolda iyiysen boksu dene hiç bilmediğin hayatta ben bunu yapmam dediğin güzel şeyler yap.🥊 Hayatındaki yeniliklere göre heyecanı ver 🥊
Gizli Üye(30-35)1 ayBazı hataları yapmazdım
176 Yorumla- 1 ay
Hatalar yapılmak için vardır ne demiş şarkıda hatasız kul olmaz 😄... Hatamla sev beni diyor devamında yani hata hepimiz için önemli olan o hataları neden niçin diye sorgulamadan hatanla seveni bulmak 🥊
Cevap sahibi1 ayOlayın sevgi vs olduğunu nereden biliyorsun
- 1 ay
Bilmiyorum ortada bir hata varsa ve bundan pişmanlık duyuluyorsa illa sevgili olmak zorunda değil insan en büyük hatayı kendine yapar önce 🥊Bir bahçe olduğunu düşün hayatın bir çiçek çok su sevmiyor diğeri çok su seviyor ve yanyanalar az su verirsen çok su seven ölür çok su verirsen az su seven çiçek ölür ne yapmak gerekiyor su miktarını değil çiçeklerin mesafelerini ayarlamak gerekir ikiside yaşasın diye 🥊
Cevap sahibi1 ayDenge diyorsun evet ama o dengeyi anladığında geç olmuş oluyor
- 1 ay
Evet haklısın geç olmuş oluyor ama şöyle düşünelim mesela her şey doğduğumuzda anlamış olsaydık 80 yaşına kadar yaşamamızı ne anlamı kalırdı? Ve kime göre geç mesela evinden hiç çıkmayan birine göre trafiğe bilmemek geç değil evinden hiç çıkmamış ki 😄🥊 Bazı bilgileri geç öğrenmek gerekse bırak öyle olsun 🥊
Cevap sahibi1 ayHaklısın zaten anladım bugün neyin ne olduğunu tam olarak
- 1 ay
Ay merak ettim şimdi anlatmak ister misin
Cevap sahibi1 ayİşte bundan bahsediyorum. Bir ilişkin var kadın erkek ilişkisi. Bu ilişkide erkek olarak tek görevin olmalı bir akvaryumda balık besliyormuş gibi düşünmen gerekli akvaryuma tüm yemleri atsan balık mutlu olur hepsini yer ama çatlar ölür. Yemleri sırayla ve balık acıktıkça da atsan balık mutlu olur. Hatta yeni yem alıp yemini arada değiştirsen daha da mutlu olur. Bunu bu örneği şimdi buldum. Aslında aklımdaki buydu
Cevap sahibi1 ayBen hep yemlerin tamamını atan taraftım öyle düşün
- 1 ay
Peki ya balık sadece yüzüyor mu?🥊
Cevap sahibi1 ayHayır o anlamada balık değil? burada anlattığım şey kendinle ilgili yaptıkların yapacakların onunla yapacaklarınla ilgili herşeyi bir seferde ya da çok hızlı bir şekilde anlatırsan heyecan ve enerjiyi bititririrsin ama zamana yayarsan ve bu zaman içinde yeni şeylerde ekleyebilirsen ömür boyunca enerji bitmez diye düşünüyorum
- 1 ay
Balık örneği kötü olmuş 🥊 yani erkeğin tek görevi balık beslemek değil balığı sevmen gerekiyor eline alıp sevemedim bir şeyi örnek vermen kötü olmuş 🥊 ama demek istediğini gerçekten anladım hep veren tarafı olmak biraz yorucu bunu balıkla konuşmayı açık açık dene hatta cümleye şöyle başla sen balıksın ve benim elimdeki tüm yemleri bitirdin 🥊
Cevap sahibi1 ayBalık evet olmuyor. Alma verme dengesine göre ama benim burada anlatmak istediğim kendini bir seferde açık etmemek
Cevap sahibi1 ayYoksa sevdiğin birini bir hayvana benzetmek için söylemiyorum
Cevap sahibi1 ayAslında benim anlatmak istediğim şey çocuk yetiştirmede bile örnek bir şey olabilir. Herşeyi bir seferde verme herşeyi başta konuşup bitirme çok konuşup sonrasında boğucu olma
Cevap sahibi1 aySenii iş n bugün kü aklın olsaysaydı ne yapardın? Bende sana sorayım
- 1 ay
Ne demek istediğini anladım 🥊 balıkla açık konuşmadığın sürece balığın anlayacağını düşünmüyorum 🥊
- 1 ay
Benzetebilirsin fakat mesela eline alabileceğim bir hayvan olsa bu balık mı olurdu yine o zaman balık o suya mahkum yani yaşayamaz suyu senle olduğu ev kabul edersek🥊
Cevap sahibi1 ayAynen bu benzetme tam olmuyor bu kezde bir yere hapsedeceğim seni oradan besleyeceğim gibi oluyor.
- 1 ay
Çocuk olmak ya da çocuk sahibi olmak yetiştirmek üzerine şunu diyebilirim yemi kimin verdiğinin önemi yok önemli olan dünkü yemle bugünkü yem eşitmi 🥊 sadece sevgiyi kastetmiyorum ceza ödül oyun hepsi 🥊
Cevap sahibi1 ayHaklısın bu balık benzetmesi çocuğa daha güzel oluyor
Cevap sahibi1 ayYapılan örneklemeler bile önemli karşındaki kişiler için işte
Cevap sahibi1 ayDüşünmeden yapılan her eylem başına bela oluyor ya
- 1 ay
Güzel soru sormuşsun 🥊 Benim yaşadığım akvaryumda fazlaca Pirana ve köpek balığı vardı ilk önce onlarla yaşamayı öğrendim daha sonra onları yaşarken öldürdüm daha sonra kendimi küçük bir fanusa taşıdım 🥊Yani ben yapmam gerekeni yaşımdan erken yaptım 🥊Ama dersenki o akvaryum hiç olmasaydı bugün yaşadığım fanusun içinde yem olurdum herhangi bir balığa 🥊
Cevap sahibi1 ayAma hep kötü balıklar mı var belki karşına iyi balık çıkmadı ama çıkmayacağı anlamına da gelmiyor ki bu
- 1 ay
Biraz öyle oluyor ama balık örneğinden gidersek sen o suyun neresindeydin şimdi neresindesin
Cevap sahibi1 aySuyun içindeyken şu an başka bir fanusa atıldım bende örnek olursa
- 1 ay
Ben yargilamadim ya da bela oluşmadı merak etme 🥊
Cevap sahibi1 ayYok farkındayım senin söylemek istediklerinin ama farklı anlaşılabiliyor
- 1 ay
İyi balıklarla fanusa geçtim 🥊 kötü balıklar ne halde inan bilmiyorum
Cevap sahibi1 ayAnladım mutlu oldum senin için keşke benimde benzettiğim kişi iyi balık olarak görüp benimle aynı fanusta kalmayı tercih etseydi. Ama herkesin kendi tercihleri
- 1 ay
O balık hala seninleyse yanlış yapmışsın yollarinizi ayırdıysanız doğru yapmışsın 🥊
Cevap sahibi1 ayYolları ayıran ben değilim o zaman o doğru yapmış oluyor sanırım😂🙄
- 1 ay
Farklı anlayanların suratlarına piranalar işesin 😄🥊
Cevap sahibi1 ayGüzel soru sormuşsun ama iyi denk geldi
- 1 ay
Yolları ayıran kim olduğu farketmez eğer o piranaysa karşılaştığı herşeyi yer 😄🥊
Cevap sahibi1 ayBilmiyorum pirana değildi ama kimseyi rahatsız edemeyiz istenmiyorsan gitmen gerekli isterse o gelir zaten
- 1 ay
O zaman Pirana kimdi bir Pirana ya da köpek balığı yoksa sudan ayrılmak için sebep ne yani 🥊
Cevap sahibi1 ayBalıklar didişiyor diye belki sinalıkların sahibi ayırmıştır. Birbirinin kıymetini bilmeleri için
Cevap sahibi1 ayTakip isteği gönderdim
Cevap sahibi1 ayTanıyorsun sanırım beni
- 1 ay
Takipleri kabul etmiyorum genel olarak çok takip isteği yollanmış olduğu için hepsini reddediyorum🥊
Cevap sahibi1 aySorun değil sende haklısın kız profili olduğunda öyle oluyor
- 1 ay
Nerden tanıtayım sizi 🥊gizli hesapsiniz verdigim cevaplar sizin verdiğiniz cevaplar üzerine verildi 🥊
Cevap sahibi1 ayYok istek yolladığımda kabul etmeyince öyle sandım
Cevap sahibi1 aySoruyuda beğendim ayrıca
- 1 ay
O zaman balıkların sahibi sizi bol balıklı suya atsın 🙃🥊
Cevap sahibi1 ayO manada bol balık istemem ama iyi balıklarla karşılaştırsın
- 1 ay
Evet piranalar her yerde maalesef 😔🥊
Cevap sahibi1 ayEvet haklısın piranalar heryerde
- 1 ay
Bilerek olusan bir yok sayma değil herkesi yoksaydim🥊
Cevap sahibi1 ayAma piranalar var diye kendimizi kapatmamışız da lazım
Cevap sahibi1 ayYok önemli değil bir kriterin varsa uygula tabiki
- 1 ay
Bol balık iyidir suyu harekelendirir o balıkların hepsiyle aynı seviyede yüzmeni gerektirecek bir şeyler olursa yüzersin 🥊
Cevap sahibi1 ayOlabilir bakış açımı değerlendireyim o zaman sen daha öncede burada mıydın? Yeni açmış görünüyorsun hesabı
- 1 ay
Kendimi kapatmıyorum tedbir alıyorum 🥊Benim suyum yeterli fazla harekete gerek yok 🥊
Cevap sahibi1 ayYok saygı duyuyorum sorun değil. Zorla kimse ile konuşamazsın takip edemezsin
- 1 ay
Olabilir bakış açısı önemli 🥊evet yeni açtım hesabı kötü mü yaptım bilemedim öyle bir sordunuz ki 🫣🥊
- 1 ay
Saygı duymaniza sevindim 🥊
Cevap sahibi1 ayYok niye kötü yaptını düşündün ne demişim
- 1 ay
Daha önce burdamıydınız demişsiniz 🥊prinalardan haberiniz yokmu der gibi 🥊
Cevap sahibi1 ay😂😂😂😂
Cevap sahibi1 ayEvet piranalar ama şimdi heryerde ve o piranalar yüzünden iyi insanlarda yaftalanıyır
- 1 ay
Yaftalamak mı çok ayıp 🥊Ama piranada hemen Pirana olduğunu belli edince ben ne yapabilirim 🥊
Cevap sahibi1 ayHaklısın kadınların sosyal medyadan soğutabiliyorlar
- 1 ay
🥊Bu balık muhabbeti uzar gider 🥊
Cevap sahibi1 ayYok bitti balık muhabbeti yorumların için sağol
- 1 ay
🥊 Balıklara dikkat edelim 🥊Son tavsiyem şu olur her çiçek fazla su sevmez bazen susuz bırakmayı öğren bazen çiçeksiz kalmayı bil🥊 Buradaki imgelerin ne olduğunu anladığını düşünüyorum 🥊
Cevap sahibi1 ayHaklısın buna bir şey demiyorum. Ama her çiçek suyu sevmiyor diye o çiçeğe bakmamak ta haksızlık değil mi
- 1 ay
Haksızlık değil belki o çiçek haddinden fazla su aldı 🥊 kaktüs mesala kendine özgü bir çiçektir hiç su sevmez değil lakin depolama alanı belirli 🥊 insan da böyledir işte haddinden fazla Sevgi depolama alanı yoksa taşar ve bu genelde ayrılık olur 🥊
Cevap sahibi1 ayHaklısın o zaman sevgi değil saygı önemli oluyor bu durumda saygı dengeyi getirir
- 1 ay
Saygı yoksa denge şaşar 🥊 Saygının olmadığı evde sevgi sansar gibidir 🥊Benzetmeler uzar gider beni anladığınızı düşünüyorum 🥊
Cevap sahibi1 ayAnladım da muhabbet sardı diye uzatıyorum 🫣😂
- 1 ay
Yeni soru sordum 🥊onada cevap bekliyorum sizden🥊
Cevap sahibi1 ayProfilin kapalı sorulardan bulursam veririm niye vermeyeyim
Cevap sahibi1 ayBuldum cevap yazdım
1 ayKeşke olsaydı yıllar önce
18 Yorumla- 1 ay
Keşke olsaydı eline geçmiş bir fırsatı mı geri teptin?
- 1 ay
Verdiğim bir kararın cezasını çekiyorum yıllardır
- 1 ay
Ne kararı verdinki yıllardır ceza çekiyorsun 🥊
- 1 ay
Hiç sorma
- 1 ay
Sormamam gereken bir şey burada neden yazıyorsun 🥊
- 1 ay
Bilmem
- 1 ay
Sizin bilmediğiniz bir olayı benim bilmem mümkün değil 🥊tavsiyem cevaplayamacağınız konuları burada konusmamaniz olacak 🥊
- 1 ay
Sen herşeyini konuşuyormusun benim için özel birşeyi neden burada anlatayım yorum yaptım geçtim
1 ayEeeee
01 Yorumla- 1 ay
Size sormuşum cevap bekliyorum cevabınız Eeeee mi?🥊
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım