Diğer 13 gü Kızlar, Selam ağrıkesici olarak Dikloron mu daha iyi yoksa Arveles mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler13 gü Dikloron ve Arveles yakıyor mu? Kızlar, Selam ağrıkesici olarak Dikloron mu daha iyi yoksa Arveles mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ozgeeeztrk Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 13 gü Ben hep arveles içerim 1 5 Yorumla Soran 13 gü Kardeşim 14 yaşında. Regl ağrısı için İğnesi mi iyi olur yoksa ilacı mı? Yorumla ozgeeeztrk 13 gü Ben regl olduğum ilk an içiyorum hiç ağrım olmuyor ikinci günde kalmaz zaten ağrısı Senelerdir böyle Ama hap etki etmiyorsa serum doğrudur evet Yorumla Soran 13 gü Serum yok evde Arveles ve Dikloron iğneleri var ancak canım ağrəkesici olarak Yorumla ozgeeeztrk 13 gü Arveles içsin bence ama 15-20 dkya etki eder Yorumla Soran 13 gü ilacı yok maalesef iğnesi var ancak Yorumla
webtoonseverbirisi Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 13 gü Arveless 1 3 Yorumla Soran 13 gü Kardeşim 14 yaşında. Regl ağrısı için İğnesi mi iyi olur yoksa ilacı mı? Yorumla webtoonseverbirisi 13 gü Hap daha iyi olur. Daha yaşı da küçük iğne fazla olur sanki Yorumla Soran 13 gü ilacı yok maalesef evde ancak iğnesi var yaa iğnesini vursam olur mu? Yorumla
merve3ee Takip Et Xper 6 Yaş: 29 13 gü Parol ya da aferin 0 13 Yorumla Soran 13 gü Parol içti ama etki etmedi yaa Yorumla merve3ee 13 gü O zaman aferin al regl misin Yorumla Soran 13 gü Kardeşim 14 yaşında. Regl ağrısı için İğnesi mi iyi olur yoksa ilacı mı? Yorumla merve3ee 13 gü Canım valla bilmiyorum ki yaşı küçük , sen bi acile götür Yorumla Soran 13 gü acile gidecek halde değil ki yaa ((( Yorumla merve3ee 13 gü E tatlım o zaman igne nasıl vuracaksin Yorumla Soran 13 gü Ben vurabiliyorum canım Yorumla merve3ee 13 gü O zaman bi kerelik vur Yorumla Soran 13 gü İkisi de var evde hangisini vursam iyi olur sence? Yorumla merve3ee 13 gü Bilmiyorum valla sen daha iyi bilirsin Yorumla Soran 13 gü ikisi de aşırı yakıyor yaa ((( çocuk dayanabilecek mi? Yorumla merve3ee 13 gü Mecbur Yorumla Soran 13 gü balakım napıcam ikna etmeye çalışıcam olmadı annemden yardım alıcam tutsun çocuğu öyle vurayım başka çarem yok Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ben hep arveles içerim
Kardeşim 14 yaşında. Regl ağrısı için İğnesi mi iyi olur yoksa ilacı mı?
Ben regl olduğum ilk an içiyorum hiç ağrım olmuyor ikinci günde kalmaz zaten ağrısı Senelerdir böyle Ama hap etki etmiyorsa serum doğrudur evet
Serum yok evde Arveles ve Dikloron iğneleri var ancak canım ağrəkesici olarak
Arveles içsin bence ama 15-20 dkya etki eder
ilacı yok maalesef iğnesi var ancak
Arveless
Hap daha iyi olur. Daha yaşı da küçük iğne fazla olur sanki
ilacı yok maalesef evde ancak iğnesi var yaa iğnesini vursam olur mu?
Parol ya da aferin
Parol içti ama etki etmedi yaa
O zaman aferin al regl misin
Canım valla bilmiyorum ki yaşı küçük , sen bi acile götür
acile gidecek halde değil ki yaa (((
E tatlım o zaman igne nasıl vuracaksin
Ben vurabiliyorum canım
O zaman bi kerelik vur
İkisi de var evde hangisini vursam iyi olur sence?
Bilmiyorum valla sen daha iyi bilirsin
ikisi de aşırı yakıyor yaa ((( çocuk dayanabilecek mi?
Mecbur
balakım napıcam ikna etmeye çalışıcam olmadı annemden yardım alıcam tutsun çocuğu öyle vurayım başka çarem yok