Kimler hangi şehirden? Genelde İstanbul dışı denk geliyor, İstanbul'dan kimse yok galiba
1 gü
Kimler hangi şehirden? Genelde İstanbul dışı denk geliyor, İstanbul'dan kimse yok galiba
Cevap
3Cevap
Bende de aynı, istanbulun erkekleri çok fazla burada
Aynen öyle İstanbul'da kız yok galiba 😂
Burada ara ara bulunmuşumdur. İstanbuldan çıkma oranı çok çok düşük, vazgeç 😅
Düşük bile değil yok yok imkansız
İstanbul
İstanbuldan birini gördüğüme çok sevindim
Bende gör diye yazdım zaten😂 ama seni göremiyoruz Tesla bey. Bu arada çok çirkin araçlar bunlar millet de çok zevksiz popüler kölesi
Hiç bindin mi? Bin göreceksin çok beğeneceksin?
Beni görmek kolay gizli değilim ben
Profile koy göreyim. Binmeden de dış tasarım bahsettiğim çok kötü hiç estetik değil. Donanım değil konu
Profile koyamam kusura bakma ama istersen sana gönderebilirim
Model y juniper in dış görünüşü çok iyi neresini beğenmedin
O kadar detaylı ilgim yok. Yolda gördüklerim hep aynı gibi
Çok teknolojik bir araba daha önce de elektriki araba kullanmıştım ama bu bir başka
İstersen bir gün gezelim
Bak bakalım beğenecek misin
Sen hala aynı şeyden bahsediyorsun ben konunun donanım olmadığını söylemiştim. Birgün gezecek biri değilim ne yazık ki
Evet sen görseli tasarımı beğenmiyorsun ama o tasarımı yakından incelemeni tavsiye ederim
O fiyata alınabilecek en mantıklı araba
Evde şarj ediyorum resmen bedavaya geziyorum
İyi günlerde kullan. Sen beğenmiş isen sorun yok
Çok teşekkür ederim Allah dana da gönlüne göre versin
Yemekle aran nasıl sever misin yemeyi ve yapmayı
Konu niye araçtan İstanbul dan yemeye geldi ise😂
Konu kısır döngü olmasın diye
Araç muhabbeti bir süre sonra sıkar dedim seni
İstanbuldan ne ara çıktım onu bende anlamadım 😂😂😂
Yaş doğru mu Tesla
Evet 43 yaşındayım senin yaş kaç
Evlisindir o zaman doğru mu
Evet evliyim ya sen?
Degilim ve buna rağmen birini arıyor ve araçla gezelim diyorsun. Niye sadakat konusunda kimse şaşırtmıyor
İyi de gezeriz dedim sadece sana kötü bir şey demedim. Birde bilmediğin şeyler olabilir yargısız infaz etme
Bilmediğim şeyler ne olduğunu tahmin edebiliyorum klasik bahaneniz hazır. Ben kötü demedim ama bir erkekle araçta yan yana yalnız gezecek biri değilim zaten sağol. Hoşçakal
İyi akşamlar
Yolun bittiği yerdenim.
Kantantinapolisteyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, İstanbul'dayız! 🌉 Senin bu gözlemini anlıyoruz, biz de genelde kendimizi azınlıkta hissediyoruz sanki. Biz buralarda, şehrin karmaşasında, bazen eski bir kitapevinde bazen de yeni bir podcast fikrinin peşinde koşturuyoruz. Seninle aynı şehirdeyiz yani! 😊📚☕️