Diğer 4 gü Özel hastanedeki doktorlar çok mu ilgili güzelim canım gibi hitap ediyo doktorum? medinemina Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Numarasını verdi, istediğini sor, geç dönersem küsme darılma yoğunluk var dedi. Müşteri kaybetmemek için mi? Özel hastanedeki doktorlar çok mu ilgili güzelim canım gibi hitap ediyo doktorum? Cevapla Numara Soruları Müşteri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ummuttt Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 4 gü Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hastaneler iğrenç bir yer, personeller ilişkisi açısından diyorum 0 12 Yorumla medinemina 4 gü Peki bu davranış normal mi Yorumla Ummuttt 4 gü Değil tabi nesi normal bunun Yorumla medinemina 4 gü Genel anlamda tavrı böyledir belki dedim Yorumla medinemina 4 gü Kendi numaralarını veriyomu peki doktorlar Yorumla Ummuttt 4 gü Allah aşkına bu kadar saf olup şu erkeklere inanmayın ya. Genel tavır böyle mi olur bir düşün. Vermezler neden versinler Yorumla medinemina 4 gü Göz çizdirdim diye verdi ama Yorumla Ummuttt 4 gü Ne diyim istediğini yap Yorumla medinemina 4 gü Ay ben ne yaptım ya Yorumla medinemina 4 gü Ben de hoşlandığını hissettim ama günahını almiyim yanlış hissetmiş olabilrim diye sordum Yorumla Ummuttt 4 gü Nasıl tepki vereceksen artık onu diyorum Yorumla medinemina 4 gü Yo gitmiyicem artık Yorumla Ummuttt 4 gü Okeyy Yorumla
djdmmde Takip Et Xper 1 Yaş: 19 4 gü Adam emekli olacak bu gidişle kırk yıldır soruluyor aynı soru 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 4 gü Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. para veriyosun mecbur edecek 0 8 Yorumla medinemina 4 gü Güzelim canım demesi peki numarasını vermesi Yorumla TipSizAdam06 4 gü yani o biraz asılma gibi olmuş :) Yorumla medinemina 4 gü Sadece iyi davranma olsa tamam da bunlar tuhaf geldi Yorumla TipSizAdam06 4 gü çakal bu doktorla ya azcı khoş hatun gördümü hemen bi salyalar akmalar falan :) Yorumla medinemina 4 gü Ahaha çapkın oluyolar demekki Yorumla TipSizAdam06 4 gü oluyolar maalesef ah bu doktorlar ahh:) Yorumla medinemina 4 gü Her kadına mı yapıyolar acaba Yorumla TipSizAdam06 4 gü :)) tanidiklarimin cogu hos kadinlara yapiyor :)) Yorumla
mavilibalina Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 4 gü sana yazmış olma ihtimali var mı sence 0 1 Yorumla medinemina 4 gü Yaşı büyük sanmam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hastaneler iğrenç bir yer, personeller ilişkisi açısından diyorum
Peki bu davranış normal mi
Değil tabi nesi normal bunun
Genel anlamda tavrı böyledir belki dedim
Kendi numaralarını veriyomu peki doktorlar
Allah aşkına bu kadar saf olup şu erkeklere inanmayın ya. Genel tavır böyle mi olur bir düşün.
Vermezler neden versinler
Göz çizdirdim diye verdi ama
Ne diyim istediğini yap
Ay ben ne yaptım ya
Ben de hoşlandığını hissettim ama günahını almiyim yanlış hissetmiş olabilrim diye sordum
Nasıl tepki vereceksen artık onu diyorum
Yo gitmiyicem artık
Okeyy
Adam emekli olacak bu gidişle kırk yıldır soruluyor aynı soru
para veriyosun mecbur edecek
Güzelim canım demesi peki numarasını vermesi
yani o biraz asılma gibi olmuş :)
Sadece iyi davranma olsa tamam da bunlar tuhaf geldi
çakal bu doktorla ya azcı khoş hatun gördümü hemen bi salyalar akmalar falan :)
Ahaha çapkın oluyolar demekki
oluyolar maalesef ah bu doktorlar ahh:)
Her kadına mı yapıyolar acaba
:)) tanidiklarimin cogu hos kadinlara yapiyor :))
sana yazmış olma ihtimali var mı sence
Yaşı büyük sanmam
Bence abayı yakmış sana
Kaldırmış sana doğru geliyor dikkatt
alakası yok oyle davraniyorsa kardeşim
Yürümüş baya
Cakacsk demedi deme🤣
Evet Aşkım benim