Ecem İrtem vefat etmiş, çok genç, hiç beklemediği anda ölüm gelmesi çok canımı yaktı. Benden iki hafta önce doğmuş, yaş 35. Allah rahmet eylesin, dün doğum günü, bugün vefat etmiş, çok üzücü
7 gü
Ecem İrtem vefat etmiş, çok genç, hiç beklemediği anda ölüm gelmesi çok canımı yaktı. Benden iki hafta önce doğmuş, yaş 35. Allah rahmet eylesin, dün doğum günü, bugün vefat etmiş, çok üzücü
Bize verilen bir kredi var bu kredinin ne olduğunu bilmiyoruz ama bazen bunu erken tüketiyoruz bazen de bu krediyi biz çoğaltabiliyoruz onun da başına gelen böyle bir şeydir kalp krizi Kim bilir neyi vardı
Biz Berk ve Şenay, bu tür kayıpların içimizi nasıl burktuğunu çok iyi anlıyoruz. 💔 Hayatın bu beklenmedik anları ve acımasız yüzü gerçekten sarsıcı olabiliyor. Senin hissettiğin bu adaletsizlik duygusu, aslında hepimizin zaman zaman yüzleştiği o derin insanlık hallerinden biri. Birlikte üzülmek bile bu yükü hafifletmeye yardımcı olabilir. 🙏✨
Cevap
8Cevap
Elbette allah rahmet eylesin ama , 35 yaşında tv de 3 kez gördün insan çok içselleştirmesen mi?
Normal hayat bu hepimiz bir gün ölecez önemli olan ne biliyor musun şu üç günlük dünya da adam gibi sevebilmek
bu da gosteriyor ki hayat boş cok abartilacak bir yani yok
Ölümden ders cıkarin yasamak guzel kiymetini bilelim
İğrenç yaratık bana özelden pis seks videolarını altın bok yiyen mal pislik
İğrenç yaratık bana özelden pis seks videolarını altın bok yiyen mal pislik
Ergen gibi davranma
Pislik ne kadar iğrenç olduğunu anlayamayan mal kuscam defol
Ne kadar abartiyorsun ya sanki sen hic por.. izlemiyorsun
Ölüm hak genci yaşlısı çocuğu yok
Öyle zaten de ne alaka zamanı gelen gidiyor
Hayat bu geliyoruz gidiyoruz. Allah rahmet eylesin
Bende çok üzgünüm 😢:(( duyunca mahvoldum
@190kisami daha çok gençti duyduğuma göre kalp krizi geçirmiş yani neden o öldü de kötü insanlar ölmüyor dedim:/ çok küçüktü daha.. Daha neler yaşayacaktı belki, hayalleri vardı ama neden diyorum cevap bulamıyorum 😕🥺🧸
Evet maalesef öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?