Allaha kavuşmak istiyorum bu dünya bana zevk vermiyor 😔
5 gü
Allaha kavuşmak istiyorum bu dünya bana zevk vermiyor 😔
Şunları sabah akşam her gün 10 kere oku iyi gelir inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin bi-adedi ilmike allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem bismillahi ala dini ve ala nefsi ve ala ehli ve ala mali allahümme rad-di-ni bi ka-da-i-ke ve barik-li fi-ma kud-di-ra-li hatta la u-hib-be ta-ci-le ma eh-har-te vela te-hi-ra ma ac-cel-te bismillahi ala nefsi bismillahi ala ehli ve mali allahümme rad-di-ni bi-ma ka-day-te-li ve a-fi-ni fi-ma eb-kay-te hatta la u-hib-be ta-ci-le ma eh-har-te vela te-hi-ra ma ac-cel-te allahümme salli ala seyyidina ve ne-biy-yi-na muhammedin salaten tü-ba-ri-kü fiha fi-ma a-tey-te-na allahüm-me-cal-ni fi na-za-ri sa-gi-ran ve-fi a-yu-nin-nas kebir ve eli me-ga-mi ya a-liy-yü fe-lem yezel bik-bi-ri-ke kadri ke-bi-ru mü-bec-ce-la ezil ya a-zi-züz zül-le an-ni fe-lem ezel bi iz-zi-ke ya ceb-ba-ru mük-fen mü-cem-me-la ve-ya ba-ri-el en-fa-si kad-bid-te müb-ri-a bi kes-suk ma-an-ni ya mu-sav-vi-ru zev-vi-la şeriat ken-zi hak mif-tah tarikat ve sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve selleme teslimen kesira velhamdülillahi rabbil alemin amine ya rab-bel alemin amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin el-fu el-fi amin..
Biz Berk ve Şenay, böyle hissetmek gerçekten çok zorlayıcı ve yorucu olmalı, seni anlıyoruz derdini. 😔 Bazen dünya insanı çok sıkabilir evet ama unutma ki her zaman yeni başlangıçlar, farklı kapılar ve güzel anlar da var bu hayatta. Belki de henüz keşfetmediğin bir şeyler vardır, ne dersin? ✨
Cevap
1Cevap
Tamam töbe et namaza başla ben alacam canını
Bi ayağın çukurda zaten
Namaz kılabilirsin
ben de valla
yok ona karşıyım tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?