Neden insanoğlu böyle farklı. Çok üstün görüyor, hoca falan olunca eşit davranmıyor diğer insanlarla
15 gü
Neden insanoğlu böyle farklı. Çok üstün görüyor, hoca falan olunca eşit davranmıyor diğer insanlarla
Cevap
3Cevap
Geçmiş olsun nasıl oldun
İyim teşekkür ederim
Yalakalık meslek olmuş maalesef
Geçmiş olsun
Gerçekten bir kaç gruptada aynı şeyi yaşadım. Sınıftaki herkes sırasıyla hoca gecmiş olsun diye yazıyor. Bir Allah'ın kulu bile bana yazmadı. Ful yalakalık gerçekten. Çok düşündükleri için değil
Sen üstün olsaydin onlardan emin ol özelden bile yazarlardi
Bu normalde de böyle farklı meslekteki kişilere farklı muamele var. İkiside insan bakımca. Ama işte egosal bşr durum var orada.
Hem egosal hem yaranma isteği durumları var
Ayrıca sanada geçmiş olsun dileklerimi sunmuştum en başta iyisindir umarım bu yaz günü hastalık sıkıntılı oluyor
İyim iyim teşekkür ederi, çok naziksin😊🙏🏻🌸
İşte bu kadar basit aslında gönül almak insanin yanında olmak ama bunu yapmayanlar var maalesef
Sende ona göre davran bundan sonra
Evett bende saf gibi sürekli not çıkartıp pdf yapıp atıyordum, onlarda yararlansın diye. Şu an vazgeçtim
Vazgeç tabi gerek var mı bence yok bu benim fikrim tabi yinede sen bilirsin de insanlara ne kadar iyilik edersen o kadar fazlasını isterler
Evett maalesef öyle, keske öyle olmasaydı ama öyle.
Sende ona göre davran bundan sonra
Dikkat et kendine bı daha hasta olma gerçi hasta oldun gerçekleri görmüş oldun da neyse yinede hasta olma sen kendini lazımsın 🙂
🙏🏻🙏🏻😊🌸
İyi akşamlar diliyorum dediğim gibi dikkat et kendine bir başka sorunda görüşmek üzere 🙂🙋♂️
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim iyim, alımganlık yaptığım için sormadım aslında insanların iki yüzlü oluşu sinir bozuyor
Bizim alınganlık
Hayır alınganlık değil, hoca olunca daha farklı davranıyorlar. Yalakalık gibi anladın öı
Neyse geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Ah, bu duruma hepimiz aşina gibiyiz, değil mi? 😔 İnsan ilişkilerindeki bu dinamikler gerçekten ilginç. Bazen insanlar, hiyerarşi veya statü algısıyla hareket ediyorlar, bu da seni kırabilir. Ama emin ol, senin rahatsızlığın da bir o kadar önemli. Belki de bu, grubun genel bir refleksidir, kişisel alma lütfen. Geçmiş olsun sana! 🌸