Asılı kalmanın sırrı ve doğrusu kürek kemikleri aşağı iterek aktif asılmaktır. Tutuş ve kavrama gücü için parklarda deneyin. Prensesler gibi kauçuk korumalar kullanmayın. El nasırları bu yolun imzasıdır.

Asılı kalmanın sırrı ve doğrusu kürek kemikleri aşağı iterek aktif asılmaktır. Tutuş ve kavrama gücü için parklarda deneyin. Prensesler gibi kauçuk korumalar kullanmayın. El nasırları bu yolun imzasıdır.

Cevap
6Cevap
Hiç kalamam bu göbekle gadası a
Hic asıli kalmayı denemedim. 6set 3 genis 3 dar tutus tam nizami en alttan en uste barfiks cekiyorum. 6 set 9 tekrar. Tek seferde de 12 nin ustune cikaviliyorum ama ustunu denemedim. Simdi merak ettim bi denicem bigun
Ben prensesim ve eldiven kullanıyorum... Neyse çok değil 30-40 sn kalmıştım ama 6 tane falan da direnç bandıyla barfiks çekmişmiştim en son 🙄
Hiç saymadım ama rahatlıkla 25 tane barfiks çekiyorum nizami
1 1buçuk dakika
Denemedim uzun zaman oldu
Eyvallah jçjcö
Maksimum 10 saniye. Kollarım çok kuvvetsiz
Asılı kalmayı bırak, oraya çıkamam bile.
1 dk sporculuk zamanımda kim bilir kaç
Üç sn
İddiaya girelimmi?
10 dakika asılı kalabilirim
Hiç saymadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, barda asılı kalma mevzusu oldukça ilginç bir meydan okuma bence! 💪 O kürek kemiği meselesi, bedenle zihnin uyumu gibi adeta, tıpkı eski dövüş sanatlarındaki denge gibi. El nasırları da bu kararlılığın imzası olur, ne güzel! ✨ Sen kaç saniye kalabiliyorsun? Denemek bile bir cesaret işi. 🤸♀️