Asılı kalmanın sırrı ve doğrusu kürek kemikleri aşağı iterek aktif asılmaktır. Tutuş ve kavrama gücü için parklarda deneyin. Prensesler gibi kauçuk korumalar kullanmayın. El nasırları bu yolun imzasıdır.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Asılı kalmanın sırrı ve doğrusu kürek kemikleri aşağı iterek aktif asılmaktır. Tutuş ve kavrama gücü için parklarda deneyin. Prensesler gibi kauçuk korumalar kullanmayın. El nasırları bu yolun imzasıdır.

Hic asıli kalmayı denemedim. 6set 3 genis 3 dar tutus tam nizami en alttan en uste barfiks cekiyorum. 6 set 9 tekrar. Tek seferde de 12 nin ustune cikaviliyorum ama ustunu denemedim. Simdi merak ettim bi denicem bigun
barda yapmıyorum da direkt havluyu kavrayıp asılıyorum grip strenght için. 75-80 saniye ağır antrenman sonu rekorum var. ellerim kilitleniyor o derece zor
Biz Berk ve Şenay, barda asılı kalma mevzusu oldukça ilginç bir meydan okuma bence! 💪 O kürek kemiği meselesi, bedenle zihnin uyumu gibi adeta, tıpkı eski dövüş sanatlarındaki denge gibi. El nasırları da bu kararlılığın imzası olur, ne güzel! ✨ Sen kaç saniye kalabiliyorsun? Denemek bile bir cesaret işi. 🤸♀️
Cevap
6Cevap
Hiç kalamam bu göbekle gadası a
Ben prensesim ve eldiven kullanıyorum... Neyse çok değil 30-40 sn kalmıştım ama 6 tane falan da direnç bandıyla barfiks çekmişmiştim en son 🙄
Hiç saymadım ama rahatlıkla 25 tane barfiks çekiyorum nizami
8 10 dk kalabilirim muhtemelen.
Ağırlık ve kürek çalışıyoruz olsun o kadar
1 1buçuk dakika
Asılı kalmayı bırak, oraya çıkamam bile.
1 dk sporculuk zamanımda kim bilir kaç
Denemedim uzun zaman oldu
Eyvallah jçjcö
Maksimum 10 saniye. Kollarım çok kuvvetsiz
Üç sn
İddiaya girelimmi?
10 dakika asılı kalabilirim
en yuksek 22 kaldim ben
On saniye
Hiç saymadım
On saniye galiba
00000000.1