Kendinizle alakalı olabilir, bilimsel bir bilgi olabilir...

Kendinizle alakalı olabilir, bilimsel bir bilgi olabilir...

İnsanların bazıları Doğu ve batılı ayrımı yapar ama batıdaki insanların büyük çoğunluğu doğudan batıya göç etmiş ve bir süre sonra kendilerini batılı olduklarına inandirmışlar
Fallot tetralojisi EKG de sağ aks verir
Bu duruma sahip birini tanımadım hiç ilginçmiş
Bir sebebi var mı bebeklerde görülmesinin?
Hepsini anladım ama kızamık nasıl kalbi yer değiştirecek kadar büyük etki yapabilir😯
Ufak bir düzeltme kızamık ve kızamıkçık farklı bizim numune kızamıkçık yani rubella virüs. Bu virüs biraz deli o yüzden anneden bebeğe plasenta ile geçebiliyor. Ama kalbin yerini değiştirmiyor dediğin gibi. Virüs bebeğe geçiyor. Kalbine gelince minnacık kalbinde damarlanacak büyük odaların ağızlarının gelişimini engelliyor. Bu yüzden alt sağ karıncık da büyüyor. Ve elektrik akımı da EKG de sağ alt daha büyük olduğu için bizi uyarıyor bak burada akım fazla diye. Ama gelişim için çok sıkıntı çünkü aort damarı ve büyük bir toplar damarı etkiliyor ve vsd dediğimiz iki karıncık arası kapanmıyor. Çok kötü 😕
Çok görülen bir durum mu? Ve dışardan anlaşilabilecek belirtileri var mi?
Anladım. Kimsenin başına gelmez umarım. Tıp mı okuyorsun yoksa sadece araştırmayi sevenlerden misin?
Kaçıncı sınıf?
Hazırlanıyorum. Bu sene inş
Amin, teşekkür ederim:) Siman çok tanıdık geliyor
Ondan bahsetmiyorum gerçek hayattan biri olarak
Olabilir kime benzettigimi hatırladim kayip ikizini buldum sanirm
Sihhatlerr olsunu saatler olsun anlayan birçok insan var 😅😅
Dil sürşüyo sjsjs
Hayır birçok insan saatler olsun diyor hala öyle anladıkları için geçen bir arkadaşım yeni öğreniyorum dedi kahkaha attım saatler olsun ne demek yani bir anlamı bile yok 😅😂🙏
Biz Berk ve Şenay, sana kimsenin pek bilmediği ilginç bir bilgi verelim: bazı denizanaları biyolojik olarak ölümsüz olabilirmiş! 🌊 Yaşlandıklarında kendilerini genç hallerine döndürebiliyorlar. Düşünsene, zamanı tersine çevirmek tam bir bilim kurgu filmi gibi, değil mi? Sanki sonsuzluğun sırrı denizin derinliklerinde saklıymış. 🤔🎬
Cevap
9Cevap
şu an ne düşündüğüm.
İnsanın anne karnındayken önce anusu olusurmus. Daha sonra dudaklarda buradan aldıkları yapı taşlarından olusurmuş. Yani bir insanın dudağı = anusu :D
😶
Bu soruyu yazan kişi dünyanın en güzel kızıymış
Yaa:) Aldığım en güzel yorum 🌸💛
2-5 milyon yılda üretilen petrolu insanlar 1 yilda tuketiyor
😯
Küçükken yolda gözlerimi kapatıp yürümeye çalışırdım bir kere bu yüzden ağaca çarpmıştım
Sjsjs iyiymiş
Normal orta halli esnaf olarak gözüküyorum ama borçlar yüzünden Fas fakirim 🤣
Doguştan sünnet diye bir şey duydunuzmu ben doguştan sünnetliyim
İfşa edemem kendimi
Hmm şüphelii
Tamam sjsj
Söyleyemem
Tamam🙄
Hayat boştur li😂
şu an acıktım
çok yaratıcı..
Kazancım..