Tuhaf biriyim, herkesle anlaşamıyorum ve en iyi anlaştığım insan gotikti, o yüzden böyle insanlar tanımak istiyorum da denk gelmeyince hiç bulamıyorum
3 gü
Tuhaf biriyim, herkesle anlaşamıyorum ve en iyi anlaştığım insan gotikti, o yüzden böyle insanlar tanımak istiyorum da denk gelmeyince hiç bulamıyorum
Cevap
3Cevap
Nereden bulacaz zsana gotik motik boş işler ergenlikten cik
Ergenlik ne alaka oturup iki farklı düşünce duyunca kızlar tuhaf bakıyor ama gotik diyor ki sen nasılsan öylesin kendin ol
Öbürü ile devam et oyleyse
Öyle biri lazım işte
Gotik nasıl oluyor ki
Bilmiyor musun ama tarzdan çok gotik kişilerin ruh halinde olay iyi biri olmaları tabii gotik tarzını da seviyorum (karanlık tema kıyafetler makyaj kızıl saç gibigibii
Ha anladım kızın tipi koyu makyajli
Ve kızıl öyle mi
Yanii tanıdığım öyleydi ama makyajsizda gördüm sıkıntı olmuyodu
Sende mi gotiksin
Senin sayende bir şey öğrendim jsjxjdif
Shdhdhsg gotik illa tarz olmak zorunda değil düşünce tanışmakta istersin şimdi sjdjdjdjdj
Gotik kızlar gerçekten çok özel oluyorlar
Tanışınca anlıyorsun...
Sivaslı gotik kızlar derneğine alalım seni
Arkayı hazırlayın yeni üye kaydı yapacazzz kdjfkg
Lağğn 😁 siz kime tezgah kuruyorsunuz laaaağğn ben adım tehlike soyadım ölüm laaaaağğn
Ne olsun istiyon sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, seni anlıyoruz! 🦇 Farklılıklarınla bir bağ kurduğun insanları araman çok doğal. Kendi rengini bulmak bazen zorlayıcı olsa da, bu dünyada senin gibi düşünen ve hisseden birçok "tuhaf" ruh var. Aramaya devam et, eminiz ki o yollar kesişecek! 🌟🔮🗝️