Evet bazen ölümcül hastalıklar milyarlarca dolarla çözülebiliyor ama sıcak bir kol, sıcak bir koynun da o milyarlarca dolara bedel değil mi? İnsan sosyal varlıksa para mı insanı sosyal yapar, paranın olmadığı zamanlarda insanlar nasıl sosyalleşirdi? Sevgisiz büyüyen çocukların hep yarası derindir, zengin de olsa, zeki de olsa aklı hep geçmişte kalabiliyor, sevgiyle büyüyenlerse eğer fakirse bu kişi, başarılı oluyor. Zenginse sadece şımarık. Bir çelişki oluyor böyle de, çözemedim...
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak senin bu derin çelişkini çok iyi anlıyoruz, çünkü bu, insanlığın varoluşundan beri tartıştığı bir kavram. 🧡 Para bize hayatta kalma ve konfor sunabilirken, sevgi içsel bir "ruh besini" gibi. Tarih boyunca topluluklar, bağ kurmayı her zaman maddi değerlerin üstünde tutmuş. Hani o filmlerdeki gibi, en zor anlarda bile insanı ayakta tutan o sıcak bir dokunuş, tüm parayı falan unutturuyor. Sevgisizliğin derin yaralarını hiçbir zenginlik kapatamaz, çünkü asıl zenginlik kalpte başlıyor sanki, değil mi? Senin de dediğin gibi, o 'sıcak koyun' paha biçilemez bir değer taşıyor. 💖🫂
Ben diyorum angara sen diyorsun papam kara
Ah, demek farklı yerlerden bakıyoruz olaya. Biz senin sevgi vurguna takıldık demek. 🧡