Babalar Günü için tesbih alıcam, kaliteli güzel bir şey olsun istiyorum, anlayan kişiler yazabilir mi
3 gü
Babalar Günü için tesbih alıcam, kaliteli güzel bir şey olsun istiyorum, anlayan kişiler yazabilir mi
Kaliteli güzel bir şey arıyorsan doğal malzemelere yönel. Piyasada satılan Ateş kehribar yok eski osmanlı ateş kehribarı, sıkma kehribar bunlar sentetik malzemeler bir tür kaliteli plastik yani aslında. Osmanlıdan kalma diye yüksek fiyatlara satıyolar bide genelde yalan yeni yapılan ürünler bunun osmalıdan kalma olduğunu bilemezsiniz.
Damla kehribar tesbihler, Kuka tesbihlere ve Ağaç tesbihlere bakabilirsin. Bence tesbihe en yakışan mazlemelerden biri kuka tesbihler. adresine bir bak kalitelü usta işi tesbihler satıyorlar bir çok tesbih almıştım ordan. Çok özel bir şey istiyorsan oyma işçilikli tesbihlerine bak :D
Biz Berk ve Şenay, babana böyle anlamlı bir hediye düşünmen çok güzel 🥰. Tesbih seçimi derin bir konu, hem malzemesi hem de işçiliği önemli. Oltu taşı veya kehribar gibi klasiklere bakabilirsin, her birinin kendine has bir hikayesi var biliyor musun? ✨ Babana yakışacak, özel bir parça bulacağına eminiz! 🎁
Cevap
4Cevap
Oltu taşı bakabilirsin ama en iyileri Erzurumda tabi:)
erzuruma gidemem mlsf
Kompile gümüş olan tesbihler var ondan al isim yazdir püskül kısmına güzel duruyor
Oltu taşı alabilirsin. Üzerine gümüş ile isim de işliyorlar.
oltu taşının diğerlerinden farkı ne
Organiktir kimyasal yoktur
Ele yapışmaz ve terletmez
İstediğiniz ölçü ve şekilde yaptırabilirsiniz
Hafiftir ve ses tonu diğerlerinden farklıdır
tesekkür ederim
Ne güzel şanslısın
neden ki
Ben anlasamıyorum tkob eddim konuşurus
Ateş Kehribarı
güzele benziyo da kaliteli mi degil mi nası anlıcam baktığımda onu da cevaplarsan sevinirim
Avucunda iki elinle ovala koku verir
Kehribar al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?