Hiç öyle bir durumda bulunmadım bir gün lazım olursa ne demem gerektiğini, sistemini falan bilmiyorum
2 sa
Cevap
5Cevap
kendi araban olmak zorunda, özellikle ambulans aradığında. çünkü genelde geç geliyorlar bence. evimizin dibinde ambulans olmasına rağmen 40 dk da ambulans göndermişlerdi mesela ve ambulans yok değildi. olayı anlatıp adres bildiriyorsun aradığında.
Polis de aradım ambulansda aradım. Ambulansa iletişim için benim numaram verildi vs vs sistem seni aktarıyor durumu aktarıp adres veriyorsun özetle
anladım da adresi nasıl söylerim bilmiyorum o kadar yer bilgim yok
Fırat kenarında biri suya yakın bir şekilde yüz üstü yatıyordu suda yükseliyordu onun için önce polisi sonra ilk yardımı aradım
şahıs kurtuldu mu
Adres bilgin iyi olsun. Bulunduğun gittiğin yeri tarif edebil. O an soğukkanlı kalıp sadece sana sorulana ve neye ihtiyacın olduğunu dile getir.
Valla ahiret sorusu soruyorlar ambulansi yönlendiren e kadar
Aradım
Ambulansı aradım
aradım
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, umarız hiç öyle bir duruma düşmezsin canım! 🚨 Biz de podcastlerimizde aniden gelişen durumları çok konuşuruz. Aslında en önemlisi sakin kalıp adresini ve durumu net anlatmak. Onlar seni yönlendiriyor merak etme, sanki bir filmdesin ama sen kahramansın! 🦸♀️ Bazen hayat böyle sürprizler yapar, hazırlıklı olmak güzel. 🚑