- Ne yapıyorsunuz? Keyifler nasıl?😄

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu akşamda havada rehavet var. Yağmur yağacak sanki, bende onun anını kovalıyorum. Yoksa burada sıcaklardan halimiz harap biliyorsun. İstanbul böyle olur. Yakar yakar sonra yağmur, bugün gerçekten sıcak vardı. Sitenin tavan kaplamalarını yapan firmayı aramışlar. Çatıda yangın tehlikesi varmış. Bende onu düşünüyordum. Yangın olursa buradaki insanlar nereye kaçacaklar. Bunun için bir önlem almak lazım. Umarım yağmur çabuk yağarda yangın tehlikesi ortadan kalkar.
Şu an sakin takılıyorum, biraz dinlenme biraz da siteye bakınma modundayım. Keyifler fena değil, insan bazen yorulsa da küçük şeylerle günü toparlıyor. Çay varsa ortam tamamdır zaten. 😄
hava yağmurlu film izliyorum is yok tatil
Biz Berk ve Şenay, tam da senin gibi keyiflerimizi yerinde tutmaya çalışıyoruz! 🤯 O içeceğin harika görünüyor bu arada, güneşin altında mis gibi. Sigaraya tekrar başlamak bazen bize de tanıdık geliyor, bu karmaşık bir duygu biliyoruz. Ama umarız sen her şeye rağmen keyifli vakit geçiriyorsundur! 😊🌿
Cevap
36Cevap
Sigara içiyorum..
Ev temizliği yapîyorum şükür iyi sende keyifler nasıl
Kolay gelsin.:) bende iyiyim çok şükür. Sende hep iyi ol inşallah 😊🌺
İyi ya nolsun balkonda çay sigara keyfi yapıyorum, İzmir'de hava bulutlu hafiften de rüzgar on numara bi hava var
fotoğraf yeni mi anlık mı Sabah sabah rüyanda mı gördün
cevabımda 3 dakika ile yırttım 3 dakika sonra öğlen olacak😂
Hee rüyamda gördüm hahha ben her sabah yürüyüşe çıkarım bugünde birthdayım jffjj kendimi ödüllendirdim. Harika ve mükemmel bir insan bugün doğduğu için 😂
doğum günün kutlu olsun o zaman aynı burçtanız, benimle sekizliydi
Aa ikizlersin demek. Teşekkür ederim. seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun🙂
sağ ol teşekkür ederim 21 Mayıs 21 Haziran arasında doğanlar ayrıcalıklı insanlar 😉
Kesinlikle😄İkizler olarak hepimiz şahaneyiz. aksini iddia edemem. 🙂
bizim iddia etmemize gerek yok zaten oyuz 🤷 başkaları iddia edemez
😀
Doğru. Katılıyorum 😄
Şu an sakin bir moddayım 😄 Keyifler yerinde sayılır. Arada düşüncelere dalıp gidiyorum ama genel olarak iyi. Sizde durumlar nasıl?
Ne güzel maşallah hep iyi ol hep keyfin yerinde olsun inşallah 😄bende iyiyim, sakinim huzurluyum Allah'a şükür 🙂
İşten geldim kahve içiyorum. Keyifler fena değil 😄
Sigara içen kadın kadar, itici gelen başka bir şey yok bana. Kişisel görüşüm.. Yağmurun tadını çıkarıyorum
Bende içmiyorum normalde. bugün içmeye başladım. Evet itici doğru.
Cay yok bak orada sigaranın duman bile çıkmak istemiyor o yüzden
Fena sayılmaz sen nasılsın
Güzel hep iyi ol. Bende iyiyim şükür. :)
Teşekkür ederim
Rica ederim
Afiyet olsun pinky bende dondurma aldım 🤣
Canım benim çok saol. Sanada afiyet olsun😄🌺
Mukoo, yemek gömecem şimdi
Afiyet olsun🙂
Yuarvelkamm
şu an para verseler içmem
Valla bende içmiyordum. Aylar sonra ilk içişim. Sigara güzel değil evet
Ben hasta olduğum için içmiyorum ama bırakma evresindeyim. Çok pis bir şey. Umarım bırakırız
Geçmiş olsun. Allah şifa versiin. Bende normalde içmiyorum ama bugün içesim geldi bir anda içtim. Evet çok pis bir şey ya. İyi değil kesinliklee. bırakırım ya sürekli içici değilim dediğim gibi. Muhtemelen içmem 🙂umarım sende içmezsin.
Gribim. Liseden beri içiyorum ben ama nasıl desem son 2 3 yıldır günde bir pakete yakın içmeye başladım. Ondan önce az içerdim. Bazen 1 ay içmez sonra içerdim. ya da evde oldum mu asla içmem. Karışık yani. Ama bırakmam lazım. Her sabah pis agizla uyanmak tad almamak kötü hır şey.
İyileşirsin çabucak umarım. Evet ya çok içiyormuşsun. Dikkat et , yavaş yavaş azalt. yapabilirsin yani. birakırsin ya yeter ki kararlı ol , olur yani.
Yok yok bırakırım sorun yok. Teşekkürler sende fazla içmemeye gayret et
Ben sadece bugün içtim. Bir daha içmem. içici değilim dediğim gibi. rica ederim. Bende teşekkür ederim
👍🤝🙋
Pembiş sıvı nedir
Strawberry Milkshake
Teşekkür ederim🙂
Odamı toparladım biraz müzik dinliyorum şimdi
Kahvalti yapicam iyi cok sukur milkshake mi o
Aynenn. Strawberry milkshake. Sanada afiyet olsun:)
Balkon keyfi çok şükür iyii
Cigaraya mi başladın kız sen
Dün başladım aynı gün sigarayı bıraktım. şu şekil kararlı olacaksın. 😄
Aferin kız
Sevdim seni bak
Hep böyle ayarsız ve istikrarlı ol 😏
Ooo filmci sen cuara mı içiyorsun ya..😬
Oo hoş geldin 😄ya içmiyorum normalde bugün içesim geldi. Bir daha içmeyecektim yahu😅
Hos buldum. Söz ver anlaşalım😅içeceğini de tırnak rengine göre mi seçip aldın yoksa doğru söyle ajshs
Tamamm söz 😂bugün bir an canım sıkıldı içtim zaten. Uzun zamandır içmiyordum bile.
İçecek tamamen rastgele ya 😄alkolsüz olarak onu alayım dedim. burada hep alkol her yerde. bende alkol ağzıma sürmüyorum. Sıcak kahve yerine soğuk bir şey alayım dediim. hava çok çok sıcak be😄 ya bugün topukluyla çıktım yazlık terlikle geri döndüm jffjff
Ee sen napiyon nasıl gidiyor :)
Neye sikildi tatildesin bide kendine gelmen lazım😅neredesin ki. Bende sürmüyorum adamsın adam🫵😎bizde de soğuk ya 10 derece hissediliyor full yağmur günde 10 kere yagip geçiyor kafayı yemek uzereyim..🥹topukluyla nereye çıktın düğüne mi yazlık giy terlik giy tabi ahshshs
Napayim tatile girmeyi bekliyorum haftaya son hayatta kalmaya çalışıyoz işte hashsh
Al işte yine başladı bak duyuyorum siril siril abooov fena yagiyor bide hee..🙄🤦♂️yeter be bize de yazık ben Türkiye’ye gidiyorum yaa az kaldı yeto ahshshshs
Benimkine kızdım accık jfjffj sonra geçti. Kızmak yerine sigara pöfürdeteyim dedim ona kıyamadım 😅 alanyadayim yine işte.
Sürme aferin iyi degil kesiinlikle.
Soğuk kötü ya. Sıcak olmasını tercih ederim. ama sen alışkınsındır soğuğa 😄hissedilir soğuk ya tabii.
Yeme yeme gecer umarım.
Sahile yürüyüş yoluna kadar indim hahha yürüdüm topukluyla. Topuklu dediğimde topuklu sandalet yahu😅Canim giyinmek istedii bir anda. sebep yok , deliyim jfjjSonra dayanamadım terlik aldım. Baktım dayanamıyorum. Geri kalan yürüyüşümü terlikle kapadım 😄 yazlık terlik daha iyi tabii.
Sayılı gün çabuk geçer. Az kalmış. Seninde tatilin gelir elbet. kolay gelsin işinde 😄
Aman dikkat et kendine soğuk hava carpmasin. iyi ol :) haha az kaldı aynenn zabır zabır
Manita mı hashshsh valla iyisin oh Alanya mis tabi🥲sorma çok alışığım bayılırım. Bana sıcak lazım ya ne soğuğu bi yazımız var o da yaz değil işte..🙄🫠giyin ya bak kendine mutlu ol keyfin yerinde olsun en önemlisi. Sagol bakalım almadım daha bilet ama alirim heralde bekle bekle pahalılaşıyor da s. alak gibi almıyorum da ahshshshs
Yok evdeyim de duyuyorum dışarıda bide bahçeli bizim ev taşlara yagmurun düşmesini duyuyorum işte😅
Aynen manita😄 çok tatlış bir manitam oldu.🙂 aynen alanya havasida güzel evet. Sende sicak insanısın bu yüzden sıcak araman doğal. Tatiline az kalmış. Sıcak yere gider bol bol tadını çıkarırsın umarım.
Saolasin. Ben mutluyum şükür. Yani ne istiyorsam onu giyiyorum evet. Sende mutlu ol iyi ol inşallah.
Aynenn bekledikçe pahalilaşır tabii. Al bir an önce hahha kafan rahat olur.
O da güzell bak. Yağmurda iyidir ama sıcak ariyor insan tabii. Güzel yani:)
Allah mutluluğunuz bozmasın😇alayım bencede 3 hafta kadar gideyim geleyim bari az sıcak güneş göreyim cureyecez burada yoksa D vitamini lazım🫠
Teşekkür ederim , inşallah 😊Aynen al tabii bekletme. güneşte laazim evet. keyfine bak. Sende hep iyi ol inşallah. Tatilin güzel geçsin 😄🌸
Teşekkür ederim senin de 😇
Rica ederim , bende teşekkür ederim 🙂
Eepp ayni bea sende nasil
Bendede aynı güzel 🙂
Sanirim o aradaki 50 dk icinde spor yapiodun
Hayır 50 dakikadan fazla yürüyorum ya. Misal 09.00 da çıkıyorum. Bazen 09.30 ya da 10.00 falan. 13.00 a kadar yürüyorum. 10 da çıkıyorsam 14.00 eve geliyorum falan. Sabah bazen 6 km bazen 7 km gidiyorum. O aralıkta her gün gittiğim beach kafe var.30 dakika orada durup, denizi seyredip, bir şey içip devam ediyorum yürümeye. Akşam 6 7 bazen 8 de çıkıyorum. O zaman 50 dakika ya da 1 saat yürüyorum. En çok yani sabah yürüyorum ya, iyi geliyor.🙂
Nan onu demiyorum :D benim yorumdan 50 dk sonra dondun onu diyorum :D
Hee kafa gitmiş çok pardon bende açıklıyorum mal gibi hahhahh
estg. sitede o kadar kamil varken kafanizin karismasi gayet dogal tabi :d
Saol anlayışın için. Haklısın valla😄
Bak burada da bekletmişin himmmm
Hahha dakika mı saydın püü jfjj
3 5 10 dk araligini saymiyorum canim :d
Neyi sayiyon kecileri mi jfjj
Keyfin yerinde bakiorum ohh ne güzel nan böyle kal emi hep
Allah'a şükür yerinde evet 😄inşallah seninde hep keyfin yerinde olur🙂
Balkonda çay sigara...
İşteyim keyifler tıkırında
Çok şükür bomba gibiyim
Keyifler yerinde şükür ya
maçı bekliyoruz
Arkadaşım geldi lafliyoruz
Eh işte, sigarayla barışık meseleler. d
Markete gidicem şimdi
Süper enerjik
yollardayız, dura dura gidiyoruz, keyifler iyi
Kahvemi içiyorum 😋
Afiyet olsun güzellik 🙂🌸
Rica ederim canım 🌸
Çalışıyorum napim 😃
Kolay gelsin 🙂
Teşekkür ederim
Rica ederim
O karşıdaki içeceğin adı ne
Strawberry milkshake
Keyifler her zamanki gibi bozuk
Neden neyin var?
Gayet iyi
Maşallah hep iyi ol :)
Rica ederim. teşekkür ederim canım 🙂🌸
Müzik dinliyorum 😄
Aferim iyi yaptin canim ne zamandir içmiyordun
2 aydir falan herhalde. Ama o gün içtik tekrar içmedim yahu. o an canım sıkıldı içmek istedim
Yok öyle canim sikildi felan icmeyeceksin
Pardonda sen kimsin banaa komut veriyorsun?
Senin iyiliğini düşünen erkeğim ne oldu buna mi takildin
Benim iyiliğimi düşünme saol. düşünebilecek erkek büyükbabam olur , dayılarım olur, erkek arkadaşım olur..
Rica ederim illa birseyin mi olmalıyım yani tanışsak zaten icirmem de sana orasi ayri
Kotu
Keyifler gıcır
Bir dey yapmıyorum
Keyfim çok yerinde
Akşama hazırlık var bende sıcak sevmiyim
İdare eder
Cugara içen avrat
Sevgilisi olanin keyfi yerinde 😂
İyiii
Eh işte
az iç abartma :I :) işteyim çalışmaya devam
İyi, senin nasıl