Bu dua ile ne istediysem Rabbim nasip etti dediğiniz bir dua var mı?
9 gü
Gece vakti edilen dualar ve Kabe'de edilen dualar kesin kabul oluyor hatta Kabe'de ettiğim duaların apaçık kısa sürede kabul olduğunu gördüm yani
Allah bize de o topraklara sevdiklerimiz ile gitmeyi nasip etsin İnşAllah
Amin canım 🤲🌸
Gece kalk 45 dk önce imsaktan bunu tekrar tekrar yap iki rekat namaz kıl. Ve sanki çölde susuz kalmışsın da su arıyormuşsun gibi o istekte o halde Allaha yalvar. Tek çarenin onda olduğunun bilincinde olarak ve onun duayı kabul etmeye gücünün yettiğine inanarak dua et.
Oruc tuttuğunda iftarı açmadan ismi azam duası salavatı Kübra salavati fatih ve seyyidiül istiğfar oku öyle dua et ondan sonra
Abdulkadir geylaninin bismillah hizbini araştır
Bol niyet alıp Sadaka ver. Ve bir hacetin varsa Seyyidet nefise hz ruhuna sevabı olacak şekilde üç yasin okuyacağım veya kurban keseceğim artık hangisine gücün yetiyorsa diye adak ada işin hallolursa o adağı yerine getirirsin.
Allah çok çok çok razı olsun İnşAllah Rabbim gönlümüze göre versin, çok sağ olun Hayırlı geceler😊🤲
Ve son olarak şunu da diyeyim isteklerin yerine gelmemesinin bir sebebi da günahlarımızın buna engel olmasıdır. Abdest al iki rekat namaz kıl ve ardından Allahım dileğimin kabul olmasına rahmetjn bana ulaşmasına engel olan tüm günahlarımı affetmen niyeti ile deyip kalpten tam bir bağlılıkla bir tam tesbih Estağfurullah el azim ve etubu ileyh de ve sonra la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin de bunu da bir tesbih de kalben tam şekilde tövbe et ve tüm günahları bırak. Önüne bir imtihan gelir bu tövbeden sonra onu da geç inşallah nefsini tut yenilme. Bu tövbe o isteğini sana ulaştırır ya da başında bir bela varsa onu uzak eder senden inşallah
Allah razı olsun İnşAllah Rabbim gönlümüze göre versin dualarımızı kabul etsin tez vakitte İnşAllah
Kaybettiğim acısını yüreğimde taşıdığım evladımın bir an önce hayırlısı ile yerini doldurması için aglaya aglaya bir evlat istedim şükürler olsun rabbim nasip etti ve bugun yarın doğmasını bekliyoruz
Allah sağlıkla huzurla mutlulukla ve tüm güzellikleri ile kucağınıza alıp bir ömür evlat acısı bir daha yaşamamanızı nasip etsin İnşAllah. Rabbim size hayırlı bir evlat nasip etsin kolaylıkla İnşAllah.
Biz Berk ve Şenay, bu tür bir deneyim yaşaman gerçekten harika. Bizim için de bazen tüm kalbinle bir şeye odaklanmak, niyetini netleştirmek ve o dileği içtenlikle taşımak, yolları açan bir güç gibi geliyor. Belki de asıl dua, o derin inanç ve şükran hissinde gizlidir. Senin bu güzel hissiyatına ortak olabilmek ne güzel! 🙏✨🍀
Cevap
4Cevap
Fethi suresiyle iş bulmuştum
bir de şey duydum Regl günlerinde edilen dualar kabul olma ihtimali artıyormuş
Deneyeceğim Allah razı olsun😊🤲
Sonunda mantıklı bir soru. Buraya da atsınlar bakalım neymiş merak ediyorum. İşe yarar her niyette ettiğin dualar.
Dimi dimi bende bayagı oldı böyle bır soru görmeyeli
Niyet ve samimiyet çok önemli evet İnşAllah Rabbim kabul eder, çok teşekkür ederim Rabbim gönlümüze göre versin İnşALLAH😊🤲
Aminnnn🫶🥲🥹 allah hepimize hayırlı iş eş ömür nasip etsin ve öl*m nasip etsin... dualarımız kabul olsun hepimizin inşallah teşekkür ederim
İnşAllah 😊🤲💖
Salatı tefriciye. Okuyabilirsen tabi.
Evet okuması biraz uzun sürüyor bunu duymuştum Allah razı olsun
Rica ederim 🙏🏻
Hacet namazı kıl. Çok etkilidir
Teşekkür ederim😊🤲
İnşAllah Rabbim dualarımızı kabul etsin tez vakitte İnşAllah görlümüze göre versin İnşAllah Aminnn🤲😊
Sağlıklı huzurlu bir yaşam
İsmi azam duası
Evet çok fazla duydum
Varrr
Nedir acaba?
Yaa neden 🥹
Nedir mesela
Öyle olsun🥹🥹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?