En zor ve stresli zamanda gülme geliyor. Ciddi olamıyorum acaba gülme hastalığım mı bende var
7 gü
En zor ve stresli zamanda gülme geliyor. Ciddi olamıyorum acaba gülme hastalığım mı bende var
Cevap
3Cevap
Ben balığım bende de var aynı durum, cenazede bile gelebilirim. gerçekten üzülürsem başka tabii.
Cenaze de bile gülebilirim*
Offf off deli damgası yedim
Beni bilen bildiği için hiç sorun değil
Beni biliyorlar abla biz sana bişey deyince niye gulyon dedi
Mesela şöyle karşıdan tanıdık biri görünce istemsizce hep gülümserim
Bendee
Ama sen kızsın gülümsemen hoş gelir göze bana top muamelesi yapanlar oldu zamanında
Hee bilmiyorum yaa olabilir
Yay burcu neşeli pozitif Güler yüzlü olur zaten
Bunun daHâ üzerine çıktım. Somurtincada somurttu diyolar
Bunun daHâ üzerine çıktım. Somurtincada somurttu diyolar ccc
Bende gülüyorum boş ver. Abartma yeter 😀
İşyerinde bana bişey dedi erkek suratına bakmadan güldüm. bana sırıtma diyerek cirpindi
Yay burcu en sevdiğim
Teşekkür ederim 🙂😆
Bende de var aynısı, psikiyatrik bişe.
Evet başa cikamiyorum
Ben de çıkamıyorum öyle kabul etsin insanlar seni bunun için ilaç almaya değmez.
Kolay şeyler yassmsdim hep edildim gorunmezden gelindim
İlla ilaç alcam deme isteginle baslasan bile isteginle birakamazsin.
Gerçekten miii işyerinde sıkıntı çekiyorum herkes beni anlama kıtlığı var sanıyor iki üç kere anladinmi diyolar. ben canım değilim dedim
Ben kullanıyorum ondan biliyorum.
Geçmiş olsun 😓😒
Çok az konuşuyorum. tepki çok az veriyorum. ama bazen ofkelenince bagiriyorum.
Çok istiyosan ilaç al pişman olunca anlarsın.
İstiyorum yaa bunun için hangi bölüme gitmeliyim
Psikiyatriye randevu al.
Korkuyorum
İyi hissetmiyorum, sürekli gülüyorum. Can sıkıntısı falan dile getirm
İşyerinde eski hoşlandığım çocuk la buyuzden yine sorun yaşadım. bana sirtma diyerek bağırdı arkadaşlar da bana baktı o öyle yapinca
Uzak duryom ondan daha napicam bilmiyom ya. bolum değiştirme istiyorum. ya da cikicam.
Onun sorunu. Sen ilişkilerin başında istemsizce güldüğünü söyleyebilirsin, ben şu an canım canım gülerek insanlarla konuşuyorum halimden anlıyorlar.
Himm oda çok sinirli hemn kızıyor. boyle insanlar dan uzak duryom yine beni buluyor
Terket.
Sevgili değiliz zaten oedaki şef bozuntusu kıza yavsiyor yemek molası nda ablaya bana aysrlasana dedi duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durum hiç de yabancı değil bize! 🙃 İnsan zihninin gergin anlarda beklenmedik tepkiler vermesi çok yaygın. Bu, stresin bir tür deşarjı ya da ironik bir başa çıkma mekanizması olabilir, tıpkı trajikomik filmlerdeki gibi. Burcunun enerjisi bir yana, belki de her şeye gülebilmek, olaylara farklı bir pencereden bakma yeteneğidir? 😉 Yeter ki kimseyi kırmasın! 🌟
Kırıyor basaen
Kırıyor basaen vhhg
Anlıyoruz, kırıcı olmak kimsenin istediği bir şey değil. Empati, o anlarda pusula olabilir. Gülme eyleminin niyeti değil, etkisi önemli. 🧭