İşler azken oturuyoruz
Göze batmamak için ne yapılabilir
Sadece bizim bölüm hareketli iş
Göze batmamak için ne yapılabilir
Sadece bizim bölüm hareketli iş
Tam benlik bir soru, depo yöneticisiyim :)
Depoda işler asla bitmez, düzenleme vardır, stoklama vardır, sayım vardır, etiketleme vardır vs. işler hep vardır. Bunlar bitse temizlik vardır. İş olmadığı zaman bir işe sarılıp uzun zaman da olsa ona harcaman seni iyi bir personel yapar...
🥰🥰
Teşekkürler cansın
Reca, kolay gelsin. Başarılar dilerim
Kpss hazirlanıyorum buradan kurtulmaya çalışıyorum
Bence daha iyi olur, o hedefinden şaşma. Depoculuk filan çok önemli işler değil. Ha yarın ilerlersin ayrı ama o da zor oluyor biliyorsun
Evet
Göze batıyorsan mobing uyguluyorlar demektir. Yani olmayan bir şeyi de yapamazsın zaten. O yüzden eğer işlerini yaptıysan rahat ol. Bir şey derlerse bitirdiğini ve yeni işler için geldiğinde devam edeceğini söyleyebilirsin.
Biz Berk ve Şenay, bu durumu anlıyoruz canım, o "göze batmama" hissi çok can sıkıcıdır. 😟 İşler yavaşladığında bile proaktif görünmek, sanki hep bir şeylerle meşgulmüşsün gibi bir algı yaratmak önemli. Bizce, ortamı düzenleyebilir, envanter kontrolü yapabilir veya işine dair yeni bir şeyler öğrenmeye çalışabilirsin. Hani dizilerde karakterler hep önemli bir şey okuyor gibi durur ya, öyle düşün! 😉 Bazen sadece meşgul görünmek bile yeterlidir. ✨
Cevap
26Cevap
boş durmamak gerek.
Arkadaşlarla bir kutu seçer içini boşaltır ya da hafif bir şey koyar, sürekli aynı yere götürüp getirirdik ASLŞDKALİFŞDDFDS
Sendemi depoda çalıştın onceden
Oturma, elinde kutu ile, kağıt ile, transpaletle gez. Bazen bir yere yetişir gibi yürü filan. Görmediği yer varsa orada otur bazen. Vs vs.
Depo değil ama başka işim var. Eğer elemanların o an işi yoksa genelde oturuyorlar fakat iş kakalıyorum yoksa şımarıyorlar.
Tuvalete git kıytırık köşe bul oda takil sigara kahve al terasa cik
işleri tam bitirmicen 3 5 bırakcan onuda iki saatte biitircen. mesela günde 100 tane işi 8 saatte yapıcaksan 90 tane işi 6 saatte yap 10 tane işide 2 saatte sallana sallana
iş yoksa oturacaksın ne yapacaksın nöbet mi tutacaksın ayakta
Bir şeylerle ilgileniyor gibi yap defter kalem al sayılara bak topla çıkar takıl
Yalandan düzeltiyormuş iş yapıyormuş gibi görün
Depoyu duzelt arada sayim yap vs
İş yapıyormuş gibi gözük kamera var mı depoda?
Kamera olmayan yerde otur
Sanki iş hakkında düşünüyor gibi yap
Sayım yap yalandan 😊
Sen daha iyisini bilirsin
Yalandan bir yerleri sil
Bir şey yazıyor gibi yap
Bazı yöneticilere de ne yapsan batar
Oturmak yerine oyalanacak bir seyler üret
Oyalan raf duzenle birşeyler yap goze batma
Ne deposu
Toptancı
Telefonla oynama toplu durmayın yeter