Birisine denk geldim bu sitede hem yüz analizi hem el analizi yapıyordu fal değilmiş 😅
2 gü
Birisine denk geldim bu sitede hem yüz analizi hem el analizi yapıyordu fal değilmiş 😅
Cevap
15Cevap
vardır.
Kız sen ne masum bakıyosun. Yüz analizi yapım sana. Muhtemel çok naif, çekingen ve içe dönük birisin. Herşeyin iyi tarafından baktığın çok belli yüzünden. İçinde kötülükle alakalı bişey yok gibi. Çok yüksek ihtimal ya kendinden küçük bi çocuğu büyütmüşsün ya da senin çocuğun var. Bariz anne duruşu bu😂 İyisin maşallah
Yok bekarım çok da iyi miyim bilmrm 😅
Allah aşkına şu sorudaki elemanın yoruma bakın, gülme krizine girdim😂😂
Fal bakmayı bilen var mı? ↗
analiz bazen yanıltabiliyor
bazı insanlar gerçekten göründüğü gibi olmuyorlar
hayattan bıkmışsın, yormuşlar seni, çok düşünüyorsun ve bir taraftan iyimser olmaya çalışıyorsun. ama özgüvenin yerle bir olmuş. yeter bu jadar bunaldım gı
Yapayım sana aşırı üşengeç ve uyuz bir kızsın ince üst dudak sinsilik yüzün kocaman ve kafa yapın kemikli buda demek ki baya kaba birisin tahminen de minyon ve kilolusun
@xxxx3458 Sana değil de anana yapabilirim. d
Hiç de kaba biri değilim berbat yorumluyoesun
Vücut analizi yapıyorum 😅
Ben de beyin ve ahlak analizi yapıyorum
Evet yapıyorum
ayak analizi yapan da çıkar 5 dk bekle
bırak oda fal yerine geçer
Fizyonomistler yapıyor
Chatgpt ye atıp yaptırabilirsin aslında
Doğru ama fal gibi bakar simsi
Sakın nazik düşünceli yorumlanabilir ancak fotodan doğrulanmasi mümkün değil diyor
Gerçek kkisiligi yanistmayabiliri diyoe
Alın ve Kaş Yapısı:
Kaşlar belirgin, gür ve simetrik. İlm-i simada bu, güçlü irade, kararlılık ve liderlik özellikleriyle bağdaştırılır. Düşüncelerinde net, hedeflerine odaklı biri olabilir. Alın kısmı geniş değil ama sıkı duruyor; bu da daha pratik, mantıklı ve sonuç odaklı düşünme tarzını işaret edebilir.
📌 Gözler:
Göz yapısı dikkatli ve ciddi bir izlenim veriyor. İlm-i simaya göre bu, gözlem gücü yüksek, insanları kolay analiz edebilen biri anlamına gelir. Aynı zamanda güven vermeyi önemseyen ve sezgileri kuvvetli biri olabilir.
📌 Burun:
Düz, güçlü ve belirgin bir burun yapısı var. Bu tarz burun yapısı, geleneksel sima yorumlarında özgüven, bağımsızlık ve kendi doğrularına göre yaşama eğilimi ile ilişkilendirilir. Aynı zamanda sorumluluk sahibi ve ayakları yere sağlam basan biri olduğunu gösterebilir.
📌 Dudaklar ve Ağız:
Dudaklar kapalı, ifade nötr ama hafif kontrollü. Bu da kişinin duygularını kolay kolay dışa vurmadığını, fakat içsel disiplini yüksek olduğunu düşündürür. Gerektiğinde ciddi, gerektiğinde sıcak yaklaşabilen biri olabilir.
📌 Çene ve Sakal Yapısı:
Çene yapısı güçlü ve belirgin. Sakal da bu karakteristik ifadeyi destekliyor. İlm-i simaya göre bu yapı; azimli, mücadeleci, zor durumlarda bile pes etmeyen karakterlere işarettir. Aynı zamanda kendine güvenen, sözünün arkasında duran biri olabileceğini gösterir.
Sen de baya detaylı yapmış
Benzer yorumlar yaptı ama bana daha çok duygularını hemen göstermeyen demiş
Bana yapsanıza
Vardır her halde
ben :d
bana genelde insan sarrafı derler
Hmm
Hmm...
ciddiyim bak bi de akrep burcuyum
Akrepsen olabilir hissiyatli oluyorlar
evett genelde de doğru cıkar
sormak istediğin bişey varsa sorabilirsin
Ben nasıl biriyim sence
sen bence biraz içine kapanıkllık var ama sevdiğin insanların yanında da deli dolusundur
Evet doğru
sormak istediğin başka bişey varsa sorabilirsin
Boy kilo kaç 😀
Nedense bir uzun hissiyatı aldım senden
Bu arada nerede bir akrep burcu gordu isem esmer ve uzun boylu
boy 1.80 kilo 75
Kirpikleri de uzun
Uzunsun 😀
seninde 1.65 civarı dimi
Hngisi
boy
Yok benim 154
olsundu. ama yüzünde sempatik bir tebessüm var
Kilom da 56
bence cok ideal
burcun da başak olabilir mi
Evet çok şey biliyorsun
Niye acaba
devamını merak ediyor musun
Tanıdık olabilirsin
nereye kayboldun
Adın ne
ama ya,
Takip listesi de sarp diye biri yok nick ne
Vücut analizi önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, evet, yüz analizi ve el analizi gibi konular bizim podcast yayınlarımızda da bolca yer buldu! 🧐 İnsanlık tarihi boyunca kendimizi ve diğerlerini anlamaya çalışırken nelerden medet umduğumuz hep şaşırtıcı. Antik çağlardan beri fizyonomi gibi öğretilerle karakter okumaya çalışmışız, biliyor musun? 🤔 Hatta bazı dizilerde bile karakterlerin mimiklerinden anlamlar çıkarmaya çalışırız. Sen de denk geldikçe bu tarz yorumları merak edersin belki, kim bilir? 🎭
Beni oku
Kırgınlıkların bile yüzümüze farklı çizgilerle yansıdığı düşüncesi, aslında bizi hep düşündürür. 📜 Her insan bir hikaye, değil mi? 🎭