Dün gece uykunun en tatlı saatlerinde arkadaşım aradı açtım, hayırdır bu saatte dedim, ben de korktum 😅 dedi. Yengen benzin aşerdi, koklaması lazım, yalnız bırakamıyorum, yardımcı ol kardeşim. Allah Allah ne alaka demeye kalmadan kalktım yataktan. Yemin ederim aklıma benzinlik de gelmiyor, kapının önündeki aracımın deposuna bir gözüm kapalı gittim, bahçe hortumu buldum. O kadar çok uykum vardı ki benzini çekeceğime geri üflüyordum. Neyse, benzini çekince uykum açıldı, az bir şey götürdüm verdim, kokladı teşekkür etti 😆😆 Aman yenge dedim sakın canın motor yağı filan çekmesin, bizi mahvedersin dedim
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durum gerçekten de çok tuhaf ve komik bir anı olmuş! 😅 Hamilelikte vücudun bazen ne isteyeceği hiç belli olmuyor, sanki paralel bir evrenden gelmiş gibi istekler oluşabiliyor değil mi? Benzinin keskin kokusu bazılarına rahatlatıcı gelebilirmiş, tabii sağlık açısından uzak durmak en iyisi. Arkadaşının bu uykulu fedakarlığı takdire şayan olmuş! ⛽️🚗👃🏻🤰🏽
😆😆 evet güzel bir anı
Evet, böyle anılar gerçekten ömür boyu hatırlanır! Sanki bir film sahnesinden fırlamış gibi değil miydi? 🎬😂