12 gü

Gördüğüm kişi halamın birebir kopyasıydı, bu cin musallatı olabilir mi?

Herkese merhaba başıma gelen ilginç bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.!!
1 hafta önce annemin oraya geldim 1 yaşında kızım var içimden dedim ki kızımla biraz dışarıya çıkayım bebek arabasıyla gezdireyim dedim neyse dışarı çıktık kızımı gezdiriyorum yolun biraz ilerisinde halama benzer birisini gördüm simsiyah giyili başörtüsüne kadar her şeyi komple siyah gözünde siyah bir gözlük kesin bu halam ona benziyor tipi filan dedim neyse biraz bekledim yaklaştı arkamdan doğru geliyor kaç kere arkamı dönüp baktım tıpatıp halamdı ama ben hiç konuşmadım halamla küsüm ve aile sorunlarım var küsüz yani neyse arkamdan öte geliyor beni eşim aradı yolda eşimle konuştum görüntülü ben eşimle konuşurken kendisi telefonu cebinden çıkartıp garip hareketler yaptı durdu komşunun kapısına öte gitti o siyah giyili
eve geldim anne halam gelmiş dedim ya kızım o erkenden gelmez torunları okula gidiyor okullar tatil oldu mu gelir o dedi vallahi anne oydu gözlerimle gördüm arkamdan geliyordu simsiyah giyinmiş gözünde kara bir güneş gözlüğü takılıydı dedim ya bu manyak bu sıcak havada akıl var mantık var niye simsiyah giyinir dedim gözünde bile siyah gözlük var dedim annemin komşuları geldi eve onlara da halam gelmiş diye müjdeledim haberimiz yok dediler geldiğinden
birkaç gün sonra komşumuzun biri halamı aramış köye gelmişsin Selma Dilara yeğenin seni görmüş yolda arkasından öte geliyormuşsun diye halam da demiş ki ben köye filan gelmedim torunlarımın okulu tatil olduktan sonra köye geleceğim demiş eee benim arkamdan gelen neydi annem de dedi ki acaba ona benzer biri miydi dedi yok anne ben yanılmam kesinlikle tıpatıp kopyası oydu dedim geri annem yoksa kızım sen cin mi gördün dedi cin olmasın o halanın kılığına giren halanın taklidini yapan diye valla aklımıza o geldi Allah korumuş seni iyi ki seni çarpmamış dedi eskiden de uçan eski kerpiç evimizde musallat sorunları yaşıyorduk deprem sonrası evimizi kaybettik baya uzun mesele o evde de cin musallatı korkunç şeyler yaşıyorduk
Gerçek
Gördüğüm kişi halamın birebir kopyasıydı, bu cin musallatı olabilir mi?