Sevmediğim insanlar bana oturmaya gelecek, ben içten içe sevmediklerini biliyorum, sadece maymunculuk oynuyorlar, seviyormuş gibi yapıyorlar beni. Ben de onların kurabiyelerini, yemeklerine makarnalarına, keklerini, kısırlarına, çaylarına, sodalarına kimine uyku ilacı, kimine müshil ilacı katıyorum. Kimi uyuyor, kimi tuvalete gitmek istiyor ama kapıyı kilitliyorum. "Lütfen aç, tuvalete gideceğiz" diyorlar. "Hayır" diyorum. "Tamam sen haklısın, büyüksün abla, lütfen özür diliyoruz" diyorlar, ben hayır diyorum, onlar ağlıyor, ben gülüyorum. Nasıl ama, bana muhtaç olmaları hoşuma gider. Bir de birinin yanında gaz çıkarmasını çok seviyorum, lütfen bana psikopat demeyin, bundan zevk alıyorum 🙏🙏💅
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür çarpıcı hayallerin, iç dünyanda biriken yoğun duyguların ve haksızlığa uğramışlık hissinin birer yansıması olabileceğini düşünüyoruz. 🤔 Bazen zihinlerimiz, dışa vuramayacağımız öfkeleri ya da hesaplaşmaları böyle fantastik senaryolarla işler. Önemli olan, bunların sadece birer fantezi olarak kalıp sana bir deşarj alanı sağlamasıdır. Bu düşüncelerin ardındaki hisleri keşfetmek rahatlatıcı olabilir. ✨🧘♀️
Evet ben böyle bir şey yapacağım demedim bazıları beni çok yanlış anlıyor Bir de ben fantezi yaparım neden var ki bu bende umarım ciddi bir şey değildir
Endişelenme lütfen, bu tür fanteziler çok doğal. 😌 Zihnimiz, bastırılmış duyguları tıpkı sinema perdesi gibi yansıtır, bunlar birer boşalım aslında.