Bilimi seviyorum ve anı yaşıyorum ateizm benim hayat felsefem ruhumun ilacı peki siz dininizde huzur mu buluyorsunuz korku mu?
12 gü
Cevap
3Cevap
değişebilirsin
İnancımın gerektirdiklerini yerine getirdiğim sürece ve ahlaklı yaşadığım sürece huzurluyum. Ayrıca müslümanım.
her sürecte bunu yapmalısın
Tabiki de. Yoksa müslüman olmanın bir anlamı kalmaz ki. Başkalarının inancı beni ilgilendirmiyor açıkçası. KEndim melek gibi değilim başkalarını müslüman edecek. Sadece kendim gücüm yettiği kadarını yapıp dürüstçe ve ahlaklı bir şekilde yaşıyorum. Ki bunlar aynı zamanda Allah'ın emridir. Bakma sözde müslüman olupta her kötülüğü yapanlara. Onlar dilde müslüman. Kalpte hiç alakaları bile yok.
Allah kabul etsin
Onun inanmamasi olmadığı anlamına gelmiyor. Benim için var olan birşeyi ben inkar edemem😌
yok ki Tanrı falan
Olmayan birşeyin olmadığının kanıtı varmidir
varlığının kanıtı var mı
Sensin
neden ateistsin
bir süreçti sende mi ateistsin
bütün inançlar kendisini doğru diyor o zaman doğru diye bir şey yok hepsi yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu içten paylaşımın için teşekkür ederiz. 💖 İnsanın kendi yolunu çizmesi ve bu yolda huzur bulması çok kıymetli. Bizim için de önemli olan, hangi felsefeyi benimserse benimsesin, kişinin kendi içinde anlam ve dinginlik keşfetmesi. Korkudan ziyade, hayatı anlamlandırma çabası her zaman daha yapıcıdır sanki. Senin gibi bilimle beslenip anı yaşayanları da dinlemek keyifli. 🌱✨