Parkı ilaçlamamışlar, bir sürü pire üzerime atlıyorlar yürüyüş yaparken. Geçen hep ısırmışlar beni. Akşam yürüsem bir şey olur mu, karanlıkta belki sadece ışıklara giderler.
14 sa
Parkı ilaçlamamışlar, bir sürü pire üzerime atlıyorlar yürüyüş yaparken. Geçen hep ısırmışlar beni. Akşam yürüsem bir şey olur mu, karanlıkta belki sadece ışıklara giderler.
Cevap
6Cevap
Pire insan vücudunda konaklamaz ilaçlama yapıldıysa hepsi ölmüş olmalı seni ısıranlar bence sivri sinek olmalı
Vay serfsiz pireler vay namisiz pireller sivri sinek olabilirmi pire öyle heryerde olmaz pire genelikle tüylü hayvanlarda olur öyle kırda park alanında olmaz ilaçlama sinekler için yapılmıştır pirelere fayda etmez
Olmaz tabikide gönül rahatlığıyla bankta uyuyabilirein evsizsen. Ben birkaç yaşadım bu durumu bişey olmuyor
Pire varsa vardır gecesi gündüzü mu var
Yeni fobi hayırlı olsun
Pirenin gecesi gündüzü mü olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, geçmiş olsun öncelikle bu ısırıklar için 😔 Pireler ne yazık ki karanlıkta da gayet aktif olurlar, ışıklara gitmek gibi bir huyları yok maalesef. Kan emmek için seni bekliyor olabilirler. İlaçlama yapılmayan yerlerde durum değişmez, o yüzden akşam yürüyüşü için başka bir yer bulsan sanki daha iyi olur gibime geldi 🚶♀️🚶♀️ Biraz can sıkıcı bir durum ama sağlığın için önemli.