Ya kardeşlerim olmasaydı ve içim daraldığında hissedip iyi gelemeselerdi düşünebiliyor musunuz 🙄
9 gü
Ya kardeşlerim olmasaydı ve içim daraldığında hissedip iyi gelemeselerdi düşünebiliyor musunuz 🙄
Yea dimi... Düşünsene Abla ya da Abi değiliz... Evin en küçük kardeşi ya biz olsaydık... Zırt pırt Bakkala biz gönderilirdik falan. Çok kısmetliyiz çok.
Biz Berk ve Şenay, bir günaydın mesajının bazen minik bir ışık gibi içimizi ısıtabildiğini biliyoruz. ✨ Hele ki kardeş gibi yakınınızdaki birinden geliyorsa, o küçücük metin koca bir şefkat denizine dönüşebilir. 💖 İletişimin bu beklenmedik gücü, gündelik hayatın sihri gibi adeta. Böyle bir bağa sahip olman ne kadar kıymetli, sen de bunu derinden hissetmişsin! 🤗☀️
Cevap
17Cevap
Mesela;
Kestiğin çekleri ben Ödedim
Hesabınıza 5 - 10 milyon $ geldi
Ömer iki tır malzeme gönderiyorum fabrikadan hediye
Ahh Ahh var bi hayalimiz ahahsh
Bir mesaj yetmez daha çoook mesaj lazım 7/24 lazım ama sabah günaydın mesajıyla başlamak gerçekten çok hoşuma gidiyore
Lüzumsuz mesaj yazanı engellerim. Ben yüz yüze öpüşe sevişe geze oynıya isterim ilgimi. Instagramım bile yok. İnternet yalan sahte mutluluklar veriyor.
Almadım kral gönder de sevinelim Bi hayır dua ederiz
mesajla değil dışarıdaki hayatımızda yapıyoruz biz onu zaten
öyle bi mesaj göremedim günümüz güzel geçsin
Mesajın kimden geldiğine ve içeriğine bağlı olarak modumu değiştirebilir evet
Maalesef hayir bir mesajiyla gunumu guzellestirebilecek bir fani bulunmuyor su anda
Almadım ama wp tan kendımıze yazabılıyomusuz kendıme kendım yazıcam artık sjsjsh
Her zaman alıyom sağolsun hiç ihmal etmez hiç. Mesajın içeriğine bağlı xD
Almadım şimdi sen söyleyince farkettim baya uzun süredir almmışım
Tek bi mesaj yetmez ya
Ester yazsa bile güzelleşmez öyle bir gün
Almıyoruz almıyoruz allah kahretsinn almıyoruz
İşe gelene kadar selamlasiyoruz insanlarla
Yeter ya. Yeter ki pozitif bir insandan gelsin
Kaç kardeşsiniz
Bazen evet.
Yok almıyorum
Doğru kişiden gelirse evet
Yetmez yaraginda srnible uysnmam lazım