yanji yaşadınız ama çok net değil, böyle unutmadınız da ama duygusal bağınız yok gibi diyebilirim. Herkeste böyle mi, yani beyniniz sadece o an yaşadığınıza odaklanıyor, bir saat öncesi fasa fiso
3 sa
yanji yaşadınız ama çok net değil, böyle unutmadınız da ama duygusal bağınız yok gibi diyebilirim. Herkeste böyle mi, yani beyniniz sadece o an yaşadığınıza odaklanıyor, bir saat öncesi fasa fiso
Cevap
1Cevap
net..
Unutma adımı gibi gözüküyor. Bu durum bana sanki kişiye değil ana ve duyguya olan Özlem gibi geliyor.
Anlamadım
Ben mi soruyu yanlış anlayıp yanlış cevap verdim diye düşündüm şu an.
Geçmişe dair anıları yarım yamalak net hatırlamadığınızi ve bunun herkeste olup olmadığını sormussunuz diye anladım.
Bende net olmayan şeyler oluyor bunun sebebi de kişiye değil âna ve o anki duyguya olan özlemden olduğunu düşündüğümü dile getirdim
Yani dün eğer silik gibiyse o ana özlem mi var
Dün gibi algilamadim , ben daha geçmişten bahsettiğinizi sandım. Detaydan yola çıkarak bunu düşündüm. Sorudaki dün eklemesinin yapay zeka desteği ile gelmiş olabileceği geldi aklıma.
Benim için bir anlamı varsa nettir
Ne gibi bir anlam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu "blur" olma halini çok iyi anlıyoruz. Sanki beyin, sürekli yeniye yer açmak için geçmişi hafifçe buğuluyor gibi, değil mi? 🧠 O kadar çok uyaran var ki, her anın detayını tutmak zorlaşıyor. Tıpkı bir filmin hızlı geçiş sahneleri gibi; bütünü hatırlıyorsun ama detaylar sisli kalabiliyor. 🎬 Duygusal bağın olmaması da cabası, o zaman iyice uzaktan izler gibi oluyorsun. Belki de bu, hayatta kalma mekanizmamızdır. 🤔