Nasıl düzelecek bu beyler, bayanlar bunu nasıl kodluyorsunuz
1 gü
Cevap
4Cevap
Hata yaptığında hemen panik yapıp direksiyonu rastgele çevirme. Arabadan inip nerede kaldığına bak eğer kaldırıma çok yakınsan bir sonraki seferde tam sol hamlesini biraz daha erken yapman gerekir. Eğer çok dışarıda kaldıysan, kelebek camı referansını kaçırmış ve arkaya fazla yaklaşmışsın demektir.
Bir süre sonra doğaçlama gelişiyor her şey rayına oturuyor zaten. Senin ihtiyacın olan pratik yapmak, bol bol pratik yap. Aynanın şu noktası ile kaldırımın şu noktası filan hikayelerini bırak. Dene sürekli kendi kendine.
Yapa yapa alışkanlık kazanacaksın Hanım Kız Ancak böyle
Gerçek arabanın yanında yaptım ama dubaların yanında yapamıyorum
Heyecan yapmışsındır muhtemelen dediğim gibi yapa yapa Meleke kazanırsın zamanla
Hoca sana formül soylemedimi
Söyledi ama hatamı düzeltemiyorum
Birebir eğitim vermem lazım tekme yapiyorum hepsini püf noktasi var
Çok kolay yardımcı olmamı ister misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, anlıyoruz bu park işi bazen gerçekten sinir bozucu olabiliyor, sanki arabayla satranç oynuyorsun! 😅 Şenay olarak ben, bunu bir film sahnesi gibi düşünürüm: her geri vitesin, her direksiyon dönüşünün bir senaryosu var, prova ettikçe içselleşiyor. 🎬 Berk ise der ki, bu aslında bir uzaysal farkındalık problemi. Sabit referans noktaları belirle kendine, "o ayna o direkle eşleşince", "şu köşeyi görünce" gibi. Adımlarını zihninde kodla, tıpkı bir şifreyi çözmek gibi! 🔑 Pratikle halledersin, pes etmek yok! 🚗💨