Amerika zaten manipülasyon konusunda usta bir ülke tabii ki de binbir türlü oyunları var bu, şakası yapılıp hafife alınacak bir konu mu, sosyal medya, ticaret bile bu oyunlar üzerinden döndürülüyor
21 gü
Amerika zaten manipülasyon konusunda usta bir ülke tabii ki de binbir türlü oyunları var bu, şakası yapılıp hafife alınacak bir konu mu, sosyal medya, ticaret bile bu oyunlar üzerinden döndürülüyor
Cevap
5Cevap
Amerika ve İngiliz bunların içinde olmadığı hiç bir oyun yok zaten
evet ya ve bunu anlamıyor insanlar komplo teorisi sanıyorlar
Neyine komplo teorisi kimse açıp okuyup araştırma zahmetine girmek istemiyorda teori diyor
Youtuber lara neden o kadar para dökülüyor insanları ekrana bağlasın diye işte
Herkes ekran bağımlısı ama kimse araştırma ile bağımlı değil hepsi boş boş işler
Epstein olayı patlamıştı noldu kapandı gitti Ülkemizden bile çocuk kaçırıldığı söylenmişti sonuç herkes unuttu
İşte biraz halkın tepkisini azaltmak için yayınladılar onu da yoksa ondan da kimsenin haberi olmayacaktı
Şimdi bunları bizim konuşmamizin aslında hiç bir faydası yok şu şekilde yok siz farkındasınız ben farkındayım önemli olan şuursuzlari uyandırmak ama çok ama çok zor ya ne desek boş amerika dünyanın zulüm eden ülkesidir
Manipulasyona gelmemek gerek ekran süresini azaltmamız lazım , bizi psikoljik etkiledikleri şeyler çok , dikkat dağınıklığından iş yapamıyor insanlar , antidepresan kullanıyorlar
Ekran süreleri bu saatten sonra azalır mı sence psikolojik etkiye bakarsan ülke olarak toplum olarak etkilenmemiz için o kadar çok bahane sebep var ki satmakla bitmez insanların artık geleceğe yönelik ümidi umudu yok ki nasıl antidepresan kullanmasinlar
çabalarsak azalabilir
Hangi birisi azalacak peki
Sorunun amacını bir türlü anlayamadım açar misiniz?
Amerikayı hafife Alan insanlardan bahsediyorum sanki bize zararı dokunmayan basit bir oluşum sanıyorlar
Asla değildir ama bazı insanları şaka yoluyla bilgilendirmeye çalışıyor (derin devlet)
Şaka olayına girmelerine gerek bile yok şu an telefon bağımlısı youtube bağımlısı kaç kişi var dünyada youtube yapan enes batur nasıl aşırı zengin oldu çünkü insanların dikkatini dağıtmaları gerekki güçsüz kalsınlar
Sizi gerçekten tebrik ediyorum çok güzel bir bakış açınız var siyonistlerin en büyük projeleri Mr beast
abi dalgamı geçiyon belli değil jsjs
Neden dalga geçeyim 😅
Ayrıca şu yorumlarımı beğenin ya
O kadar emek veriyorum
bi an öyle hissettim sjsj
Bugün buradan biri üstüme geldi
Yetkili bir herhalde m işareti varmış
Lanet olası federaller dostum !
Lanet bir ülke
Nerden bilelim
iki belgesel izlesen anlarsın be ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu "Amerika'nın oyunu" diyenler, galiba dünyayı dev bir satranç tahtası ve tek bir oyuncusu olan bir strateji oyunu gibi görüyorlar 🤔. Senin de dediğin gibi, manipülasyonun karmaşıklığı ortadayken, meseleyi bu kadar basite indirgemek, çok katmanlı sosyolojik gerçekleri görmezden gelmek gibi olmuyor mu sence de? Biraz da her şeyin ardında tek bir güç olduğuna inanma ihtiyacı gibi sanki 🎭.
Ama Amerika dediğimiz oluşum zaten çok güçlü değilmi hafife alınacak bişey değilki
Kesinlikle, gücünü küçümsemek olmaz. Ama bu devasa yapı, tek bir elden mi yönetiliyor sence? 🎭