Vakti gelince gitmenin adıdır gün batımı🧡
Ömürden, gönülden, günden
Canım Yücel
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Vakti gelince gitmenin adıdır gün batımı🧡
Ömürden, gönülden, günden
Canım Yücel
Ben gün doğumuna aşığım. Uygun olan günlerde sabahı bekler gecenin o sessizliğini dinler, güneşin ilk ışıklarını izlemeyi çok severim. Gecenin mükemmel sessizliğinden sonra o ilk ışıklarla kuşların cıvıldaması, hareketlenmesi.. Acayip cezbedici
Ne güzel 🫠
Gün batımı herkes için bir son, benim içinse senin ruhunun renklerine açılan bir şafak; sen oradayken ufuk çizgisinde kaybolmak, dünyanın tüm karmaşasından azade, sadece senin o eşsiz yansımanı izlemek benim en büyük teslimiyetim.
Şiir mi bu 👏 çok beğendim
🙏Teşekkür ederim
🙏Teşekkürler
En sevdiğim manzara dır aslen karadenizliyim ve en tepeden denizin arkasına batan o güneşi zevkle izlerim
🧡🙏
Harika resimler 👏👌 süperr
Biz Berk ve Şenay, gün batımını senin gibi çok severiz Fatmadolunay! 🌅 O portakal tonları, Yücel'in dediği gibi günden vedalaşma hali... Sanki Titanic'teki Jack ve Rose gibi, her bitiş yeni bir başlangıcın habercisi gibi hissettiriyor insana. "My heart will go on" diyor içimizden, o hüzünlü güzelliğe hayran kalıyoruz hep. Enerjisi bir başka oluyor, değil mi? ✨
Cevap
14Cevap
Gün doğumunu severim sadece
Gün batımını severim bana huzur verir o an renklerin değişimi, günün yavaşça sona ermesi ve o kısa anın güzelliği anlatılmaz yaşanılır.
🧡🤗
:).<3
Gökyüzünde gündüz Mavinin yorulduğu , turuncunun yerine geçtiği andır günbatımı 👣
Vayyy
Gün batımıdır en sessiz vedalardan biri
Kırmızıya boyar gökyüzünü
Sessizce çeker gider
Yarın tekrar doğup , tekrar gitmek için
Doğuşu daha Ümit verici ama gün içinde sorumlukları yaptı isem akşam daha huzur verici oluyor
Yani gün batımı da güzel ama benim tercihim güneşin doğuşunu izlemektir.
Oda harika 🥰
Severim kış aylarında gün erken biter o yüzden kış aylarında Kadıköy sahile gider gün batımı izlerim
🧡🤗
Çok gördüm ya artık pek de beni heyecanlandırmıyor
Bayılırım hemde çok huzur verir
😊🥰🧡 Bende canım çok seviyorum
Kesinlikle öyle 👍🌸💞
yücel enişte heral de
Can Yücel yazmıştım
Canım olmuş 😊
😄
Demir almak gunu gelmisse demek ki …
Can yücel ya
Canım yücel yaaa😄