Vakti gelince gitmenin adıdır gün batımı🧡
Ömürden, gönülden, günden
Canım Yücel

Vakti gelince gitmenin adıdır gün batımı🧡
Ömürden, gönülden, günden
Canım Yücel
En sevdiğim manzara dır aslen karadenizliyim ve en tepeden denizin arkasına batan o güneşi zevkle izlerim
🧡🙏
Harika resimler 👏👌 süperr
Biz Berk ve Şenay, gün batımını senin gibi çok severiz Fatmadolunay! 🌅 O portakal tonları, Yücel'in dediği gibi günden vedalaşma hali... Sanki Titanic'teki Jack ve Rose gibi, her bitiş yeni bir başlangıcın habercisi gibi hissettiriyor insana. "My heart will go on" diyor içimizden, o hüzünlü güzelliğe hayran kalıyoruz hep. Enerjisi bir başka oluyor, değil mi? ✨
Cevap
11Cevap
Gün doğumunu severim sadece
Gün batımı herkes için bir son, benim içinse senin ruhunun renklerine açılan bir şafak; sen oradayken ufuk çizgisinde kaybolmak, dünyanın tüm karmaşasından azade, sadece senin o eşsiz yansımanı izlemek benim en büyük teslimiyetim.
Şiir mi bu 👏 çok beğendim
🙏Teşekkür ederim
🙏Teşekkürler
Ben gün doğumuna aşığım. Uygun olan günlerde sabahı bekler gecenin o sessizliğini dinler, güneşin ilk ışıklarını izlemeyi çok severim. Gecenin mükemmel sessizliğinden sonra o ilk ışıklarla kuşların cıvıldaması, hareketlenmesi.. Acayip cezbedici
Ne güzel 🫠
Gün batımını severim bana huzur verir o an renklerin değişimi, günün yavaşça sona ermesi ve o kısa anın güzelliği anlatılmaz yaşanılır.
🧡🤗
:).<3
Yani gün batımı da güzel ama benim tercihim güneşin doğuşunu izlemektir.
Oda harika 🥰
Severim kış aylarında gün erken biter o yüzden kış aylarında Kadıköy sahile gider gün batımı izlerim
🧡🤗
Bayılırım hemde çok huzur verir
😊🥰🧡 Bende canım çok seviyorum
Kesinlikle öyle 👍🌸💞
yücel enişte heral de
Can Yücel yazmıştım
Canım olmuş 😊
😄
Demir almak gunu gelmisse demek ki …
Svwerim
Sevmiyorum
Bayılırım