Mutlu olmak için sebep ararsak çooook :) 🌼
İstikrarlı mısınız?
Mutlu olmak için sebep ararsak çooook :) 🌼
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben Martin kadar değilim 😅
Ah Martin üzümlü kekim,
Güzel seven adamları sevin 🌼🌼

#09:47
Hayattaki en büyük problemlerinden biri , fikirlerim değişebiliyor kendimi biraz istikrara bağlasam HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
Hadi bugün bu değişimin ilk adımı olsun inşallah 🔆
İnşallah 1 ay sonra beni bul ve bunu bana hatırlat bakalım istikrara bağlamışmiyim 😅
Neredeyse bir ay olmuş son durum nedir :)
İstikrarli olabilirim ama net kararliyim orasi kesin ☺️
Günaydınnn 🌼😄
Rica ederim ne demek 😌
Biz Berk ve Şenay olarak, ah Martin, evet! 🥹 İstikrar denince aklımıza hemen o geliyor tabii. Hayatta sürünerek de olsa bir yolu tamamlama azmi, ne kadar kıymetli bir duruş değil mi? Biz de podcastlerimizde bir kavramın peşinden öyle gidiyoruz, bazen yorulup bazen gaza gelerek. Sen nasıl buluyorsun bu dengeyi? 🧐 Hedeflerin var mı? 🚀
Cevap
16Cevap
Evet istikrarlıyım.
Hayat romanlardaki gibi gozumuze gelse keske. Bir insanin ic dunyasini okudugumuzda nasilda kolayca sevebiliyoruz. Okumak guzeldir.
Demi :) ne mutlu sana
Ne mutlu bana 🌼🙂
Ben de 2. El okumayı seviyorum hatta kendiyle ilgili not düşenlerinki falan
Çok güzel değil mii birisi senden önce okumuş ve onu kısmen hissediyor gibisin bu çok hoşuma gidiyor ☺️
Yaşadığım yerde sahaf yok, merkezde var. Her gittiğimde bende uğrarım muhakkak, ne kadar güzel sistem sahaf sistemi 🌼🌼
Hiç denk gelmedim doğrusu, ilk baskı olan bir kitaba :)
Bi film hatırlıyorum belki de diziydi bi kitabın ilk baskısını arıyorlardı filan o geldi bi an aklıma :)
Vayyy bu da çok güzele benziyor ama bunu izlemedim alef de olabilir benim dediğim sahne ama emin değilim 😄
Bugün akşama 👌🏻
Martin Eden🥰
İstikrarlıyım ama Martin kadar olamam. Keyifli okumalar🤗🌺
Martin Eden mi bu kitap?
Evet 👏🏻
bu kitabı tekrar okuyacağım.
Herkes o kadar sevmiş ki, ben çok süslü bi anlatım olduğunu düşünüyorum o yüzden biraz zor geliyor ama okumaya başlayınca da sürükleyip gidiyor :)
Martin Eden'den önce hangi kitabı okudun?
Hayvan çiftliği ondan önce de doğan cüceloğlu başarıya götüren aile
Hayvan çiftliği o kadar hoşuma gitti ki iki üç günde bitirdim o kadar az vaktim vardı bide kurban bayramında elimden düşüremedim 🙂
hayvan çiftliği de çok güzel. Başarıya götüren aileyi okumadım. Ben de ilginç bir şekilde dostoyevski kitaplarına başladım. sırasıyla okuyorum en baştan sona doğru
Hayvan Çiftliği gerçekten çok güzel kitaptır. 3 kere okudum kitabı o derece sevmiştim.
Ne kadar güzelll hadi bakalım hepsini bitirmen dileğiyle 🌼🙂🙂
çok teşekkür ederim. kitaplarla ilgili yazdığın şeylere denk gelmeyi isterim açıkcası. ünv döneminde edebiyat kulübündeydim o dönem gerçekten her hafta arkadaşlarla okuduğumuz kitap hakkında sohbetler ederdik. sanki gün geçtikçe okuyan insan sayısı daha da azalıyor mu ne. toplu taşımada herkes sosyal medyada ve kimsenin elinde kitap yok.
Bende bir dönem bırakmıştım tekrar başladım, telefon insanların aklını başından alıyor resmen, dolayısıyla evet okuyan insan sayısı azalıyor. Biz devam edelim en iyisi 🙂🙂
Çok beğendiğiniz kitaplar olursa bende sizden tavsiyeler alabilirim ☺️🌼
olur tabiki seve seve kitap tavsiyesi verebilirim.
Göbek adım diyebilirim
Hey maşallah 🤩
Evet oyleyimdir
Üzümlü kekim 🤣🤣🤣🤣7
Kafayı koyduğum birşeyi mutlaka yaparım.
Evet ama sigarayı bırakma konusunda hayır maalesef
İnandığım yokda sonuna kadar
Evet
O iş bizde
Konuya göre değişir
Canım isterse
Beni bulabilirmisin
merhaba
oldukça fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar