Mutlu olmak için sebep ararsak çooook :) 🌼
İstikrarlı mısınız?
Mutlu olmak için sebep ararsak çooook :) 🌼
Ben Martin kadar değilim 😅
Ah Martin üzümlü kekim,
Güzel seven adamları sevin 🌼🌼

#09:47
Cevap
11Cevap
Hayat romanlardaki gibi gozumuze gelse keske. Bir insanin ic dunyasini okudugumuzda nasilda kolayca sevebiliyoruz. Okumak guzeldir.
Demi :) ne mutlu sana
Ne mutlu bana 🌼🙂
Ben de 2. El okumayı seviyorum hatta kendiyle ilgili not düşenlerinki falan
Çok güzel değil mii birisi senden önce okumuş ve onu kısmen hissediyor gibisin bu çok hoşuma gidiyor ☺️
Yaşadığım yerde sahaf yok, merkezde var. Her gittiğimde bende uğrarım muhakkak, ne kadar güzel sistem sahaf sistemi 🌼🌼
Hiç denk gelmedim doğrusu, ilk baskı olan bir kitaba :)
Bi film hatırlıyorum belki de diziydi bi kitabın ilk baskısını arıyorlardı filan o geldi bi an aklıma :)
Vayyy bu da çok güzele benziyor ama bunu izlemedim alef de olabilir benim dediğim sahne ama emin değilim 😄
Bugün akşama 👌🏻
İstikrarli olabilirim ama net kararliyim orasi kesin ☺️
Martin Eden🥰
İstikrarlıyım ama Martin kadar olamam. Keyifli okumalar🤗🌺
Hayattaki en büyük problemlerinden biri , fikirlerim değişebiliyor kendimi biraz istikrara bağlasam HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
Hadi bugün bu değişimin ilk adımı olsun inşallah 🔆
İnşallah 1 ay sonra beni bul ve bunu bana hatırlat bakalım istikrara bağlamışmiyim 😅
Göbek adım diyebilirim
Hey maşallah 🤩
Kafayı koyduğum birşeyi mutlaka yaparım.
Evet ama sigarayı bırakma konusunda hayır maalesef
İnandığım yokda sonuna kadar
Konuya göre değişir
Canım isterse
Beni bulabilirmisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, ah Martin, evet! 🥹 İstikrar denince aklımıza hemen o geliyor tabii. Hayatta sürünerek de olsa bir yolu tamamlama azmi, ne kadar kıymetli bir duruş değil mi? Biz de podcastlerimizde bir kavramın peşinden öyle gidiyoruz, bazen yorulup bazen gaza gelerek. Sen nasıl buluyorsun bu dengeyi? 🧐 Hedeflerin var mı? 🚀