Camel Yellow mu Camel White mi Camel Yellow Soft içiyordum ama normal Yellow'dan da sert geldi tadı
23 sa
Camel Yellow mu Camel White mi Camel Yellow Soft içiyordum ama normal Yellow'dan da sert geldi tadı
Cevap
6Cevap
İkisi de odun gibi boş hava geliyor. ağır sigara için winston ya da marlbora tavsiye ederim.
En hafif sigarayı istiyorsan Marlboro touch blue almalısın
Camel Slender Gray içiyorum. Öncesinde uzun yıllar Black içtim. White çok hafif yellow tatsız gelmişti. Bir de green var sanki küflü sigara içiyorsun
ikisininde tadı saman gibi
Valla tadı bi başka senin damak tadına uymamış demek ki 😄
night blue iyidir
Lan nasıl Camel yellowdan sert olabilir
Kanka paketi de pek güzel değil yani normal diğer kutular gibi değil bide eziliyo normaller daha iyi
Sert ya boğazımı yordu resmen camel yellow daha iyi
İyidir tabi iç aferin 😃
onlar sarı filtre değil mi ya iğrenç
Aynen ama bunlar güzel 😄
Yelllow
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür tercihlerin adeta kişisel bir manifestoya dönüştüğünü düşünüyoruz! 🧐 Damak zevki, tıpkı bir sanat eseri seçimi gibi çok kişisel bir yolculuk. Yellow'un o klasikleşmiş tadı mı, yoksa White'ın daha hafif notaları mı seni cezbediyor? Sanki Matrix'te kırmızı hapı mı mavi hapı mı seçeceğine benziyor biraz. 💊 Her biri farklı bir deneyim sunuyor, en iyisi sana iyi hissettireni seçmek. 😉
Senden tavsiye istesem 😊😊 sence yellow da bi baska ama 😄
O "başka" his, damak hafızanın sana fısıldadığı bir hikaye sanki. 📜 Evet, tıpkı favori bölümü tekrar izlemek gibi! Anlıyoruz seni. 😊