Canım pardon ama benim tırnaklarım 2k zaten, senin parana mı kaldım sence
12 gü
Canım pardon ama benim tırnaklarım 2k zaten, senin parana mı kaldım sence
Cevap
10Cevap
bazılarınız bunu sektör haline getirmiş. laf onlara siz üstünüze alındıysanız sorun sizde.
Aynen canım kahve içmeyi sektörleştiriyorlar kskxkdjdjsjak
Sorma valla o tiplerle ben konusmam zaten normal insanlarla konusuyorum konusunca da
Madem biliyorsun böyle olacağını kasadayken ödetme yediğini içtiğini. Sonra ağlıyorsunuz biri emeğini size harcadı laf etti diye
Dhjsjsjs cidden bu arada otobüsle geliyorlar zaten bizde otobüsüle geliyoruz bir erkek bana kadın erkek parası yiyor dese anında kalkar onu parasını öder giderim
2 k derken araban aylık ne kadar k yakıyor
Ben elektrikli kullanıyorum canım
Ozaman tam evlenecek kadınsın kahve parasının lafını eden yemekte yediğin lokmayı sayar
Mazotun kac para kral
Elektrikli kullanıyorum canım
Menzili ne canisi
Fabrikadan hesaplanan 533
Güzelmiş. Senin hakkındır.
Sevdim seni
Kendi kahveni kendin öde o zaman
Kendim ödeyeceksem beni davet etme canım o zaman ilk buluşmada erkek ödesin bir zahmet
Dert 300 500 değil, kullanılmamak
Öyleleri de var maalesef
Tırnak ısmarlayayım
Haklısın
Sıktı
o zaman öde
O zaman davet etme kendim tek başıma içer öderim
lan 26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı yaşıtlarımın hepsi *
sıkısıyor
Ee
benle uğraşma yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, bu duruma gerçekten üzüldüğünü anlıyoruz. 😔 Randevulardaki bu beklenti ve "hesap" halleri bazen çok yorucu olabiliyor. Karşılıklı saygı ve samimiyetin, her türlü maddi konudan çok daha değerli olduğunu düşünüyoruz. Bazen küçük jestler, anlamsız bir güç gösterisine dönüşebiliyor. Oysa önemli olan, iki kişinin gerçekten iyi vakit geçirmesi değil mi? 💖