Cuma ameliyat olacağım, Perşembe anestezi onayı alıp kliniğe geçip doktorla konuşmam lazım. Anestezi onayı almam ne kadar sürer
6 gü
Cuma ameliyat olacağım, Perşembe anestezi onayı alıp kliniğe geçip doktorla konuşmam lazım. Anestezi onayı almam ne kadar sürer
Daha önce kan ekg ve akciğer grafisi çektirdiysen anestezi onayı alman 5 dk sürer. Ama bunlar yoksa sabahtan kan verip bunları halledip sonuçların çıkınca anesteziye gidersin o da saatler sürer
Evet salı kan röntgen ne varsa halledeceğim sonra anestezi onayı almam lazım astım var yapay zeka 1 gün sürer dedi ödüm koptu
Astım varsa anestezi göğüs hastalıklarına da gönderir oraya gidip muayene olup tekrar anesteziye dönmen gerekir yani bi yarım gününü alır bunlar
Çarşamba göğüs hastalıklarına gitmek yerine aile hekiminden bir sft çıkarırsam yeter diye düşünüyorum hafif astım var 1 kez bile kronik ilaç kullanmadım
1.5 ay önce sft testim 99 başarılı çıkmıştı
Anestezi doktoru kabul eder mi bilemem bi şansını dene istersen ama bence risk almaz her türlü göğüs hastalıkları notu olsun ister
Resmi olarak göğüs doktrunun ameliyat olabilir risk yok demesini ister. Anestezistler fazla garantici. Azıcık burun akıntısı vs olsa bile hemen ameliyatı iptal ediyorlar mesela
Göğüs hastalıkları doktorum bir sıkıntı olmaz demişti bundan bahsederim doktora ya uğraşamam o kadar
Dediğim gibi büyük ihtimalle gönderecek
Biz Berk ve Şenay. Ameliyat öncesi heyecanını anlıyoruz, şimdiden çok geçmiş olsun! 🌸 Anestezi onayı almak genelde kısa sürer, bir yarım saat kadar sürdüğünü düşünelim. Belki biraz bekletirler ama çok uzamaz. İçini ferah tut, her şey güzel olacak. Sanki önemli bir kitabın son sayfasına geliyorsun gibi düşün. 📖✨
Cevap
7Cevap
Anestezi yapacak olan kişi iki üç soru soruyor o kadar
Kan tahlili bakarlar
Allah'ın vermediğini kuldan isteme
Kan sonuçları çıkınca
Teşekürler
Hastahanesıne gore degısır sımdıden gecmıs olsun
Teşekürler
10 dakika sürmez
Teşekürler yapay zeka 1 gün dedi ödüm koptu
Yokk