Bu yalnızlık ne ya, büyüğü de yalnız (dul) küçüğü de yalnız (bekar) ne olacak böyle kader denen şey...
21 gü
Bu yalnızlık ne ya, büyüğü de yalnız (dul) küçüğü de yalnız (bekar) ne olacak böyle kader denen şey...
Cevap
10Cevap
Doğru diyorsunuz. Kimse kimseye tahammülüm edemiyor.
Ben onu demedim ki
Sonuçta yalnız kalıyorsun
Bazı yalnızlıklar tercihtir. Bazı yalnızlıklar kendine uygun birini bulamamak, insanlardan uzaklaşma isteği, sahtelik vb. gibi şeylerden genellikle.
Kadınların doyumsuz arzuları olmasaydı kendilerine denk insanlara şans verselerdi böyle olmazdı
Bence çevrendeki kişilerin yüzünden oluyor
Tabi ki baska neden olacak
Belki Senden şans istemiş olabilirler veya sana karşı duyguları hisleri olan birisi seni tanımak istemiş olabilir ama sen Belki buna izin verdin belki vermedin bilmiyorum ama çevremdeki insanlar aslında sana moral motivasyon verirse ve sana destek olurlarsa Bence insanlara daha fazla olumlu güzel ve zarif bakabilirsin bence
Hiç öyle bir yakin arkadasim da yok
Yakın bir arkadaşın var yok bilemem ama Çevrendeki insanların seninle samimi olmasa bile sana destek olmaları gerekir Çünkü benim çevremde bile eşinden ayrılmış veya evlenmemiş arkadaşlarım benim çok var onlar da Mesela benim yanıma geldiği zaman evlenmek istediklerini veya bu konudan dolayı rahatsız olduklarını dile Getiriyorlar ama ben her zaman onlara karşı olabildiğince sempatik ve olumlu yaklaşıp güzel şeyler söylemeye çalışıyorum ki umudunu hiçbir zaman kaybetmesinler
Benim ailem benim yasamami bile istemiyorlar
Saçmalama istersen Neden böyle bir şey istesinler ya da neden böyle bir yanlışı kabul etsinler ki Çünkü her insanın her şekilde yaşamaya ve yaşama hakkına sahiptir Bence aile durumun ve aile içi yaşamın nasıl bilmiyorum ama nasıl olursa da olsun senin yaşamaya ve bu hayattaki güzellikleri görmeye hakkın var bence bilmiyorum Eşinden ayrıldın mı Ya da hiç evlenmedim bekar mısın bilmiyorum ama yaşamak ve özgürlüğü hissetmek senin en büyük hakkın bence
Hak mi gülerim valla
Kadin hakki yoktur Hakki erkek ismidir derecesindeyim
Seni tanımıyor olsam dahi En azından modunu yükseltebilmek için ve güzel günlerin seni beklediğini sana umutla güzellikle ve mutlulukla haber vermek istedim ve bunu sana söylemek istedim Ama galiba sen beni yanlış anladın O yüzden umarım mutlu olursun
Yanlis anlamadim konusuyoeum öyle
Güzel günlerin beni bekledigi de yok anneme bagliyim param da yok ya
Yasli bir anneanne var ikna edemedigim bir anne var falan
Paran olmayabilir buna bir şey diyemem Ama neden bu kadar içine kapanıksın ve bu kadar olumsuz düşünüyorsun ben bunu anlayamadım eşinden ayrıldığın için mi bu kadar olumsuz düşünüyorsun yoksa hiç karşına gerçek aşk çıkmadığı için mi üzülüyorsun
Gerçek aski bulamiyorum belki
Gerçek aşka dair olan inancın ve kriterlerin nelerdir peki
Dogru kisiyi bulursam (saygili güvenilir) neden olmasin
Daha önce evlenip ayrıldın mı peki ve nerede yaşıyorsun Bir de karşına çıkacak olan kişiyi Sen bekliyor musun yoksa sen de evlenebilmek için hoşlandığın kişileri de konuşmaya çalışıyor musun
Evlenmedim
Karsima çikacak kisileri bekliyorum desek yalan olmaz prensesim ben ne ilk adimi atayim
Ilk adımı at demiyorum zaten ama en azından beğendiğim birine duygularını hissettirirsen ve ona karşı duyguların olduğunu gösterirsen En azından karşılığı sana karşı bir adım atabilir
Tamam tesekkür ederim
Biran evvel evlenmeniz tavsiye ediyorum
Ama aile baskisi? Engelli olmam? Memur da olmamam
Bir de biri yok
bağ yok en ufak şeyde kopuyor ilişkiler
Ne diyon bacım
Ben de bilmiyom
Cağımızın problemı
Yanlızlık iyi ya
Bekarlikta zor 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, yalnızlık dediğin o tuhaf kavram, sanki herkesin hayatında bir dönem misafir oluyor, değil mi? 😔 Kader belki bir etiket ama bizce asıl mesele, bağlantı kurma biçimlerimizin değişmesi. Bazen o "yanlış anlaşılmış kahraman" sendromuna kapılıyoruz belki, tıpkı filmlerdeki gibi. Unutma ki bu his, insan olmanın bir parçası. Belki yeni köprüler kurma zamanıdır. 🌉✨