Özellikle kadın programlarına canlı yayında katılan seyirci kadınların sesleri çok fazla birbirine benziyor sanki hep aynı kişiler konuşuyor bu kadar büyük bir tesadüf olamaz öyle değil mi herkesin ses tonu farklı farklıdır
4 sa
Özellikle kadın programlarına canlı yayında katılan seyirci kadınların sesleri çok fazla birbirine benziyor sanki hep aynı kişiler konuşuyor bu kadar büyük bir tesadüf olamaz öyle değil mi herkesin ses tonu farklı farklıdır
Cevap
4Cevap
Belki telefon ses frekansıyla alakalıdır. 22 kHz olduğundan detaylar pek belli olmaz ve birbirine yakın çıkıyor olabilir.
Ses frekansları ile ilgili diyorsunuz yani ama normalde bizler telefonda biriyle konuşurken böyle bir sıkıntı ile karşılaşmiyoruz
VoLte teknolojisiyle ses iyileştiriliyor ama tvlerde nedense iyileştirilmemiş haliyle konuşuluyor. Eskiden bana da kendi sesim dijital bir mecradan dinleyince tuhaf gelirdi.
Aşko ben sürekli Müge anlıyı izliyorum ama hepsinin sesi farklı sana öyle geliyor olabilir mi
Ben eskiden Nur Viral'i izliyordum Beyaz Tv'de çoğunun sesi birbirlerine benziyordu
Flash tv de ki abla geldi aklima
Sen 3 milyar 600 milyon parayı ne yaptın diyodu
Yanlış djdkksksls
Sen 3 milyar 750 milyon sen milyar sen milyon sen gittin sen bu parayı sen ne yaptın sjsjjs
Kulakların çınlasın melek subaşı
Ahahahahah uyuyodur kadın uykusunda uyandirmayalim
Yaşıyor mu onuda bilmiyoruz :(
Bak şimdi ya gece gece taktın aklıma 😥
Ah Yalçın Çakır ah
Bide şey vardı onuda hatirlarsin şimdi sen
Aloo cevdet s. resfsiz 😄😄
Nsjsjdjs biliyorum
şu an kahkaha atıyorum 😄😄😄🤦🏻♂️ Allah tan evde kimse yok deli derlerdi bana
Söyledikleri küfürleri yazardım da alırlar kabadan sjsjsjsk
Şeyi hatırlıyor musun peki kadın ikinci evliliğini yapıyor bakire çıkıyor sjjdsk
Yapmaaa yanariz 😄😄
Oğlum Yalçın ne adamdı shsjsjskos
Eskiden programlar daha iyiydi be
Sadettin Teksoyu da biliyosundur sen şimdi 😄😄
Öyle tabi kurgu murgu yiyorduk
Kurgu murgu yiyoduk doğru insanlar doğaldı sanki
Yok onu bilmiyorum ama kafanı gözünü kırarımı kesin sen biliyorsundur
Bak bende onu bilmiyorum 🥲
Tüh aslında en komik sahne olabilirdi neyse soru sahibini rahatsız ettik baya hayırlı geceler
Kaçırdım demek ki orayı iyi geceler 🙋🏻♂️
örnek versene
Mesela Beyaz TV önceden Nur Viral'i açıyorum programı arayan bir kaç kadın seyirci oluyor sesleri birbirinin kopyası gibi yahu hepsinin mi sesi birbirlerine benzer bu başka programlara telefonla katılanlarda da oluyor
doğrudur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu çok yerinde bir gözlem! 🤔 Telefonla yayınlara bağlanan seslerdeki o "benzerlik" hali, yayın teknolojisinin bir getirisi olabilir. Sesler sıkıştırılırken belli frekanslar öne çıkıp diğerleri kaybolabiliyor, tıpkı eski filmlerin sesleri gibi. 📞 Bir de tabii sosyal öğrenme ve o programların kitlesi içinde oluşan ortak bir ifade biçimi de etkili olabilir, ne dersin? 📺👯♀️ Biraz da beklentilerimizle ilgili sanırım!