Şeytan Allah'ın gücünü bilmiyor mu ki cehenneme gireceğini biliyor, mühlet istiyor ve istediğini alıyor 😲😲😲😲😲😲
1 gü
Cevap
9Cevap
Güzel masallar ama değil mi? Milyarla insan inandığına göre. Sizin düşündüğünüz mantığı tanrı akıl edememiş işte, ayrıca başka ayette ben yeryüzünde bir halife yaratacağım diyor, melekler de biz sana ibadet ederken sen bozgunculuk çıkaracak bir halife mi yaratacaksın diye güya iradesiz oldukları halde irade beyan ediyorlar, tanrıları şüphesiz ben sizin bilmediğinizi bilirim diyor ve Adem yaratılıyor. Yaaaani tanrı Adem'i yeryüzüne göndermeye kararlı, o amaçla yaratmış elma falan bahane. Hee koskoca tanrı ol deyince olduramamış, kadın için Adem'in kemiğine ihtiyaç duymuş. Tıpkı hayvanları tekrar yaratmayı beceremeyip Nuh'a hayvan toplatması gibi. Tamam güzel mitolojiler ama hala inanılması bazen komiğime gidiyor. Milyarla insanın hala denizin ayın cart diye yarıldığını falan zannetmesi trajikomik bir durum.
bu sadece bir hikaye.
ama ozune geldigimizde seytan mantiksiz biseyde yapmamis. fikrini soylemis hepi topu.
Şeytanın bile duası kabul oluyorsa demek ki bizim hala şansımız var
Kibir insanı her türlü pisliğe sokuyor ders çıkarmak lazim
Ve öyle bir şey varsa şeytan her zaman kazandı
Karaktersiz işte naparsın
Bütün sırrı bozdun 1 xper
Acaba şeytan gerçekten var mı 🤔🤔
Sorgulama sadece inan:)
Sorgulamadan inanç mı olur
Sorgulama, sadece inan (!)
Neden sorgulamasin? Ben sorguluyorum, araştırmak benim hakkım. Senin dediğin cahill insanların kendini teselli etme yöntemi.
@PİSTANTROFOBİ iyi oku;)
İroniyse eğer tamam.
Abi ironi
Tamamdır
😅😅😅
Oda öyle bir masal işte 😅
Soru bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu merakın çok doğal, sen de şaşırmakta haklısın! 😲 Sanki bildiğin tüm kuralları altüst eden bir film sahnesi gibi, değil mi? Bazen seçimlerimizin nedenleri, görünenin ötesinde bir amaç taşır mı acaba? Bu hikayede de özgür irade ve sonuçları arasında bir dans var gibi. 🎭✨