Ankara Pursaklar'da fal bakan iyi biri tanıdığı olan var mı lütfen dalga geçmeyin...
3 gü
Cevap
10Cevap
Dalga geçilecek bir şey değil ama yine de fala fazla inanmamak lazım
Ben İstanbul'dayım Maalesef ki ama istersen Sadece Bir defalık bakarım ikinciyi asla bakmam
Bana da bak
@vanellopevon yarın olur mu
Kahve falı ve ayno zaman da büyü muska da
Dalga geçtiğini düşünüyordum biliyor musun harbiden
@vanellopevon sen bilirsin istesigini düşünmekte özgürsün ve bu senin en doğal hakkın kimseye zorla bakmıyorum kimseye de zorla gel bakayım demiyorum herkese 1 hak veriyorum o yüzden 1 defadan başka bakmıyorum ama madem sen böyle düşünüyorsun o zaman dana başkası baksın olur mu ben bakmıyorum
1 defadan başka bakmam ne , aman kahve içersin peki vaktin var mı
Bana da baj
Bak
Yarın öğlen saat 12 uygun mudur acaba
@vanellopevon teşekkür ederim sağolun ama kalsın başkası baksın sizin falınıza
Ay tamam ağlama
Burada soru olarak soracaksın veya bu sorunun güncellemesine resimlerin linkini paylaşacaksın ben bakıp buraya yorum yapacam
@vanellopevon iyike bakmamışım teşekkür ederim sağol
Nsjssjkdjsoeskosks umrumda mı
@murvet111 soru sorma hakkın varsa başka bir soru sorar mısın rica etsem
Mamak'ta var da bu işlere bakmıyoruz.
Ben varım
Dalga geçmiyordum ama neyse
Olsun be önemli değil
Olur öyle herkesin zor zamanları olabilir
sultan vardi amliyat teknikeri
sakâ
Fala inanmam
Kızılayda var
Evet
Ben varım yakınım haskoydeyım cok iyi bakarım
Kahve tarot doğum harıtası hepsıne bakıyorum, fakat yüz yüze bakıyorum sanal değil, çünkü çok fazla enerjımı alıyor o yuzden herkese bakmıyorum
Anlasırsak olur tabi
Hayır kesınlıkle sorun yok, ben iyi biriyim dediğim gibi anlasırsak bakarım yoksa sorun olmaz
Ücret ile bakmıyorum isterseniz tk atın normalden konusalım
Tk atın normalden konusalım eğer istiyorsanız uymaz ıse olmaz zaten ama bu konuda iyiyim
Hayır kesınlik ile burdan yazmayın, simdi size soyleyecegım seyi yapın benım burdan profılıme gırın tk edin ben yazaeım
Yzdım
Mamak tarafında var
Yüz yüze ve çok iyi olduğunu biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin bu isteğini anlıyoruz ve dalga geçmeme ricanı önemsiyoruz. 🌸 Maalesef Pursaklar'da doğrudan tanıdığımız bir falcı yok, ama biliyoruz ki insan bazen geleceğe dair bir rehberlik arar, değil mi? Bu arayışların aslında kendi iç dünyamızdaki kapıları açtığına inanırız. Belki de en iyi falcı, senin kendi sezgilerindir. ✨ Umarım aradığın huzuru bulursun. 🙏